MENÜ
İstanbul 12°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
AIR ASTANA YAZ TARİFESİNE GEÇTİ
Havacılık Haberleri
17 Nisan 2024 Çarşamba 11:50

AIR ASTANA YAZ TARİFESİNE GEÇTİ

Air Astana, bazı popüler destinasyonlara olan tarifeli ve sezonluk seferlerini yeniden hizmete açarak, bazı uluslararası destinasyonlara olan uçuş sıklığını da arttırarak yaz uçuş tarifesine geçiş yaptı.

Havayolu, Astana'dan Seul'e direkt dış hat uçuşlarına ve Astana'dan Kostanay'a iç hat uçuşlarına yeniden başlayacak. Astana ve Almatı'dan Karadağ'ın başkenti Podgoritsa'ya haftada üç kez gerçekleştirilecek sezonluk uçuşların yanı sıra Astana'dan Gürcistan'ın başkenti Tiflis'e ve Almatı'dan Girit'in Heraklion şehrine de aynı sıklıkta uçuşlar düzenlenecek.

Yaz uçuş tarifesi ayrıca Almatı'dan Özbekistan'ın başkenti Taşkent'e haftada 14 sefere kadar; Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'e haftada sekiz sefere kadar ve Tiflis'e haftada dokuz sefere kadar; Tacikistan'ın başkenti Duşanbe'ye haftada dört sefere kadar; Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye haftada üç sefere kadar ve Çin'in batısındaki Urumçi'ye haftada beş sefere kadar uçuş sıklığındaki artışları da içeriyor. Almatı'dan Seul'e yapılan uçuşlar artık günlük olarak gerçekleştirilecek. Astana'dan Taşkent'e uçuş sıklığı haftada üç sefere çıkarıldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air