MENÜ
İstanbul 14°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
ALEYNA TİLKİ BÖYLE TEHDİT ETMİŞ: SENİ BULDURACAĞIM
Türkiye'den
10 Ocak 2020 Cuma 14:29

ALEYNA TİLKİ BÖYLE TEHDİT ETMİŞ: SENİ BULDURACAĞIM

Dün İstanbul Havalimanı’nı karıştıran Aleyna Tilki’nin özel güvenlik görevlisini tehdit ettiği ortaya çıktı. Şikayetçi olan güvenlikçi, “Bir kadın şahsın erkek şahsa 'seni bilmem ne yapacağım' dediğini duydum. Kadına müdahale etmeye çalıştım. ‘Sen polis misin geri zekalı. Seni bulduracağım’ diyerek Tilki’nin kendisini tehdit ettiğini söyledi

ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ ŞİKAYETÇİ OLDU

Milano’ya uçmak için geldiği İstanbul Havalimanı’nda olay çıkaran Aleyna Tilki’nin özel güvenlik görevlisine ağır hakaretlerde bulunduğu ve tehdit ettiği ortaya çıktı. Tilki’den şikayetçi olan İGA Özel Güvenlik görevlisi N.Ö. olayı şöyle anlattı:

"Pasaport geçişlerinin arkasında görev yapmaktayım. X-Ray cihazında bir tartışma yaşanmaya başladı. Bir kadın şahsın erkek şahsa 'seni bilmem ne yapacağım' dediğini duydum. Kadına müdahale etmeye çalıştım. ‘Sen polis misin geri zekalı. Seni bulduracağım’ diyerek polisin yanında bana hakaret etti".

Yaşananlara şahit olan görgü tanığı D.Y. da Aleyna Tilki'nin küfürler savurduğunu belirterek, "Sırada 3 kişi bulunuyordu. Aleyna sıranın en sonundaydı. Erkek şahsın önüne geçti. Erkek şahsa ‘senin’ ile başlayan sinkaflı kelime kullandı. ‘Seni bulmayan ne olsun’ diyerek küfürlerine devam etti" dedi.

‘SENİ DÖVERİM’ DEDİ

Havalimanını karıştıran Aleyna Tilki, tartışma sonrası polis merkezinde ifade verdi. Tilki ifadesinde, "İş görüşmesi için Milano'ya gitmek için havalimanına geldiğimde dış hatlar pasaport kontrol noktasındaki X-Ray cihazına eşyalarımı koymak için ilerlerken bir erkek şahıs tepkili biçimde ‘Ne yapmaya çalışıyorsun?’ dedi. Ben kendisine ‘Ben sizin sıranızı almayacağım’ dedim. ‘Eşyalarım ağır olduğundan dolayı koydum, sıra sizde’ dedim. Şahıs ‘Ne yapıyorsun? ‘ dedi. Ben de tekrar açıklama yaptım. Olayın şokundan tam hatırlamıyorum. Şahıs kabaca davranışlarda bulundu, ‘seni döverim’ dedi.

ÖNCE ŞİKAYETÇİ OLDU SONRA UZLAŞMAYA ÇALIŞTI

Şiddet olaylarına karşı hassas olduğum için dik durdum. Küfür edip etmediğimi hatırlamıyorum. Bir bayan ‘Sen buradan geçemezsin’ dedi. Şahıs ‘Polis yok mu ? ’diye sordu. Bir kadın görevli geldi, ben de kim olduğunu sordum. ‘Kimliğini görebilir miyim? ’ dedim. Güvenlik görevlisi ağladı. Sonra polis geldi. Olayda adı geçenler ile uzlaşmaya hazırım" dedi.

Haberair.com-ÖZEL

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air