MENÜ
İstanbul 10°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
ANTALYA HAVALİMANI'NIN TURUNCU KAHRAMANLARI
Turizm
1 Ağustos 2019 Perşembe 20:53

ANTALYA HAVALİMANI'NIN TURUNCU KAHRAMANLARI

2019 yaz sezonunda arka arkaya yolcu rekorları kıran Antalya Havalimanı'nın turuncu kahramanları terminali tertemiz tutarak turistlere hijyenik bir ortam sağlıyor

Antalya Havalimanı 2019 yılında her geçen gün rekor üzerine rekor kırıyor. ‘Turizmin başkenti’ olarak tabir edilen Antalya Havalimanı’nda temizlik işleri titizlikle yürütülüyor. Havalimanının turuncu kahramanları olan Kattenbeck Facility Services çalışanları; 7 gün 24 saat kesintisiz ve titiz temizlik operasyonları ile yolcuları hijyen konusunda rahatlatıyor.

Antalya Havalimanı'nda 400'ün üzerinde personel çalıştıran Kattenbeck firması; personellerine sürekli olarak temizlik, hijyen, kimyasal kullanımı kurallarında ve havalimanı güvenlik kuralları hakkında eğiterek bilinçlendiriyor. 1962 yılında Almanya’da kurulan ve 1992 yılında ilk olarak Ankara’da faaliyete başlayan firma, hizmet sektörüne profesyonel bakış açışı kazandırarak sektöründe ilkleri gerçekleştirmiş bir marka.

Geçtiğimiz aylarda kapanan İstanbul Atatürk Havalimanı’nın 25 yıl boyunca temizliğini yapan ve birçok kurumsal firmaya da temizlik hizmetlerinde çözüm ortaklığı sunan Kattenbeck; 2019'un ilk gününde Antalya Havalimanı için yaklaşık 4 milyon TL'lik yatırım yaptı. En son teknolojiyi kullanarak çözümler üreten şirket, yoğunlukla da mücadele ederek işletmeye yönelik çözümler üretmeye devam ediyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Ahmet
 3 Ağustos 2019 Cumartesi 03:20
Ben Antalya terminal çalışanıyım geçtiğimiz senelerde tuvaletlerdeki giremiyorduk . TAV geldi ve 2019 da tuvaletler çok daha temiz. TAV a teşekkür ederiz .
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air