MENÜ
İstanbul 13°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
EN İYİ ‘FIRST CLASS’ ONDA
Havacılık Haberleri
29 Temmuz 2020 Çarşamba 13:08

EN İYİ ‘FIRST CLASS’ ONDA

Emirates, Havayolu, şirketlerini değerlendiren 2020 Tripadvisor Travelers’ Choice Ödülleri'nde dördüncü kez üst üste ‘En İyi First Class’ ödülünün sahibi oldu. Emirates aynı zamanda ‘Orta Doğu'daki En İyi Ekonomi Sınıfı’ ve Travelers' Choice'un Orta Doğu genelindeki ‘En İyi Havayolu’ seçildi

Emirates, benzersiz First Class seyahat deneyimi ile, havayolu şirketlerini değerlendiren 2020 TripAdvisor Travelers’ Choice ödüllerinde Dünyanın En iyi First Class ödülünü ve Orta Doğu'daki En İyi First Class ödülünü kazanarak çifte başarıya imza attı. 2017 yılında dağıtılmaya başlayan ödüllerde her yıl First Class kategorisinde en üst sırada yer alan Emirates, bu yıl dördüncü kez üst üste birinci oldu. Emirates aynı zamanda dünyadaki En İyi 10 havayolundan biri olarak yerini sağlamlaştırırken Orta Doğu'daki En İyi Ekonomi Sınıfı ve Travelers' Choice'un Orta Doğu genelindeki En İyi Havayolu ödülleri dahil çok sayıda diğer ödülün de sahibi oldu.

First Class seyahat etme lüksünü yaşatmaya devam ediyor

TripAdvisor, 12 aylık bir süre zarfında TripAdvisor'daki uçak yolcularının havayolları hakkındaki değerlendirmelerinin ve puanlamalarının miktarına ve kalitesine göre dünyanın en iyi havayollarına ödül veriyor. Emirates'in First Class deneyimi, özel süitler, uçak içi Shower Spa, Onboard Lounge ve sektörde bir ilk niteliğinde olan diğer birçok hizmet dahil ürün inovasyonları gerçekleştirerek premium seyahati tanımladı. Yaz sezonunda sınırların kademeli olarak yeniden açılmasıyla birlikte hizmetler geçici olarak değiştirilirken, Emirates ile First Class seyahat etmek lüksünü yaşatmaya devam ediyor.

1 Temmuz'dan itibaren, Emirates'in premium müşterileri şirketin imzası niteliğindeki Şoförlü Araç hizmeti (CDS) ve merkezi Dubai’deki havalimanı lounge'dan faydalanmaya başladı. Müşteriler Emirates'in First Class Süitleri'nde en üst düzey hijyen güvencesiyle özel alanlarında seyahatin keyfini çıkarmaya devam ediyor. First Class müşterileri, talep ettikleri yemeği yiyebilir ve uluslararası şeflerin oluşturduğu bir ekip tarafından hazırlanan birden fazla çeşitte a la carte yemek sipariş edebilirler.

Tüm kabin sınıflarında, müşteriler Emirates ile seyahat ederken çok uluslu kabin ekibinin sıcak misafirperverliğinden 4500'ü aşkın kanalın yer aldığı kapsamlı bir eğlence kataloğuna erişime kadar ödüllü düzeyde konforun ve özenin tadını çıkarıyor. Emirates ayrıca Skywards üyeleri için First ve Business Class ve Skywards Gold üyeleri için Ekonomi sınıfında ücretsiz sınırsız mesajlaşma olanağıyla birlikte uçakta Kablosuz Bağlantı hizmetlerine devam ediyor. Platinum üyeleri ise tüm seyahat sınıflarında uçuş boyunca ücretsiz Kablosuz Bağlantının keyfini sürebilirler.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air