MENÜ
İstanbul 13°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
HAVALİMANLARINDA BAYRAM YOĞUNLUĞU
Havacılık Haberleri
31 Temmuz 2020 Cuma 17:10

HAVALİMANLARINDA BAYRAM YOĞUNLUĞU

Kurban Bayramı için yurt içi ve yurt dışına seyahat etmek isteyen yolcular, İstanbul'daki havalimanlarında yoğunluk oluşturuyor

İstanbul Havalimanı ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda arife gününde yolcu yoğunluğu sabah saatlerinde başladı. Havalimanlarına gelen yolcular, güvenlik, kontuar bankoları ile pasaport noktaları önünde yoğunluk oluşturdu. Yolcuların havalimanlarına girişlerinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ateşleri ölçüldü. İGA ile Turkish Ground Services (TGS) yer hizmetleri görevlileri yolculara sosyal mesafeye dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulunuyor.

Güvenlik kontrolünden geçerek havalimanlarına giriş yapan yolcuların pandemi tedbirleri kapsamında kişisel önlemlerini alarak maske taktığı ve sosyal mesafe kuralına uydukları görüldü. Bazı yolcular memleketine, bazıları tatil beldelerine gitti. Bazı yolcular, Ramazan Bayramı'nda uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle memleketlerine gidemediklerini, bu bayramda sevdiklerine kavuşmak için yola çıktıklarını anlatırken, bazıları da tatil beldelerine gittiklerini söylediler.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air