MENÜ
İstanbul 10°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
İRAN'DA YOLCU UÇAĞI DÜŞTÜ
Havacılık Haberleri
8 Ocak 2020 Çarşamba 07:52

İRAN'DA YOLCU UÇAĞI DÜŞTÜ

İran'dan gelen son dakika haberine göre içerisinde 180 yolcu bulunan yolcu uçağı düştü

İran'ın başkenti Tahran'dan Ukrayna'ya gitmek üzere havalanan Boeing 737 tipi yolcu uçağı, kalkışından kısa bir süre sonra düştü. İçerisinde mürettabatıyla birlikte 180 kişinin bulunduğu öğrenilen yolcu uçağından alevler yükselmeye başladı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken can kaybı konusunda henüz bir bilgi verilmedi.

İran'dan Kiev'e gitmek üzere hareket eden Ukrayna Hava Yollarına ait içerisinde mürettebatla birlikte 180 kişinin bulunduğu yolcu uçağı, kalkıştan kısa süre sonra düştü. Olay yerine ekipler sevk edilirken, can kaybı konusunda henüz bilgi verilmedi.

Ukrayna Hava Yollarına ait Boeing 737 tipi yolcu uçağı, İranın başkenti Tahran'ın 40 kilometre güneyindeki İmam Humeyni Havalimanı'ndan, Ukraynanın başkenti Kiev'e gitmek üzere kalkış yaptı. İçerisinde mürettebatla birlikte 180 kişinin bulunduğu belirtilen uçak, kalkıştan kısa süre sonra irtifa kaybederek Tahran'a yakın Parand bölgesinde düştü. Uçağın, ilk belirlemelere göre teknik bir arıza sonucu düştüğü öne sürülürken, bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Can kaybı konusunda henüz bir bilgi paylaşılmadı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air