MENÜ
İstanbul 14°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
İŞTE ANADOLUJET’İN UÇACAĞI YURT DIŞI HATLAR
Havacılık Haberleri
14 Ocak 2020 Salı 15:51

İŞTE ANADOLUJET’İN UÇACAĞI YURT DIŞI HATLAR

Türk Hava Yolları’nın düşük maliyetli havayolu markası AnadoluJet, 29 Mart tarihi itibarıyla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan başlatacağı yeni uçuşları ile dünyaya açılıyor

16 ÜLKEDE 26 NOKTA

Kurulduğu 2008 yılından bu yana, Türkiye’deki havalimanlarında 100 milyonun üzerinde misafirine hizmet veren AnadoluJet, yeni uçuş ağı ile hizmet kalitesini sınırların dışına taşıyacak. Uçuşlarını Türkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu Türk Hava Yolları’nın 87 yıllık tecrübesiyle gerçekleştiren AnadoluJet, yeni planlamada yurtiçi uçuşlarına yurt dışında 16 ülkede 26 noktayı ekleyecek. Toplam 57 uçağa ulaşacak filosu ile hizmet verecek marka, Türk Hava Yolları’nın misafirlerine sağladığı seyahat memnuniyetini yeni uçuşlarına taşıyacak. 

TURKISH DO&CO ÜCRETSİZ İKRAMA DEVAM EDECEK

Yer hizmetlerinden teknik bakıma tüm detaylar Türk Hava Yolları güvencesiyle gerçekleşirken, yurt dışı uçuşlarında da güvenlik ve konfor ön planda tutulacak. Turkish DO&CO tarafından hazırlanan uçak içi ücretsiz ikram servislerine de devam edilecek.

İLKER AYCI: ANADOLUJET’IN KAPILARINI DÜNYAYA AÇIYORUZ

Yeni planlama ile ilgili açıklama yapan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı; “Markamız Türk Hava Yolları’yla bugüne kadar milyonlarca yolcumuzu dünyanın dört bir yanına ulaştırdık. 29 Mart tarihi itibarıyla Türk Hava Yolları markamız gibi AnadoluJet’in kapılarını da dünyaya açacak ve daha fazla sayıda yolcumuzu Türk misafirperverliği ile uçuşlarımızda ağırlayacağız.  Yeni stratejimiz ile tarih boyunca binlerce farklı medeniyetin buluşma noktası olmuş Anadolu’nun markası AnadoluJet’i dünyanın buluştuğu yeni havayolu konumuna taşımayı hedefliyoruz.  Anadolu’yu bir uçtan bir uca bağlayan alt markamız inanıyorum ki ekonomik uçuşları ile dünya şehirlerini birbirine başarıyla bağlayacak.” dedi.

ARZ EDİLEN KOLTUK SAYISINDA ÖNEMLİ ARTIŞ

AnadoluJet tamamı ekonomi sınıfından oluşan uçakları ile koltuk kapasitesinde %22’lik artış sağlayacak ve daha fazla yolcuya daha uygun fiyatlı hizmet sunacak. Yeni strateji ile arz edilen ek koltuk sayısı 1,2 milyon olacak. Yeni uçuş planlaması yurt içi ve yurt dışı uçuşlardaki bağlantılı uçuşlara da yüzde 30’un üzerinde katkı sağlayacak.

AnadoluJet, Türk Hava Yolları’nın deneyimli kabin ve kokpit ekipleriyle Türkiye’de sunduğu benzersiz hizmeti şimdi yurt dışına seyahat edecek misafirleriyle buluşturmayı bekliyor. 29 Mart’ta başlayacak yeni uçuşlar için biletler AnadoluJet ve Türk Hava Yolları satış kanallarında satışa açıldı.

Sabiha Gökçen Havalimanı 29 Mart tarihi itibarıyla açılacak yurt dışı hatlar ve frekans sayıları:

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air