MENÜ
İstanbul 11°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
JAPONYA'DAN İKİ H225 HELİKOPTER SİPARİŞİ DAHA
Dünyadan
7 Nisan 2020 Salı 14:20

JAPONYA'DAN İKİ H225 HELİKOPTER SİPARİŞİ DAHA

Japonya’nın en büyük Süper Puma operatörü Japon Sahil Güvenlik Teşkilatı, iki H225 helikopterden oluşan yeni bir sipariş verdi. Teşkilat, bu yeni sipariş ile iki AS332 ve 13 H225 helikopterleri olmak üzere Süper Puma filo sayısını toplam 15’e çıkarıyor

Sipariş verilen yeni helikopterler, Japonya'daki sahil güvenliği korumada ve afetlerde yardım ve arama kurtarma operasyonlarında kullanılacak.

Japonya Airbus Helicopters Genel Müdürü Guillaume Leprince, “Japon Sahil Güvenlik Teşkilatı’na H225’e olan güvenlerinin devam etmesinden dolayı teşekkür ediyoruz. H225, arama kurtarma operasyonları ve güvenlik güçleri için bir referans olarak kabul ediliyor. Bu helikopterlerin yıllar içinde Japonya'da etkili bir şekilde konuşlandırıldığını görmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Son aylarda teşkilata program dahilinde üç yeni H225 teslim ettik. Teşkilatın operasyonları için yüksek kullanılabilirlik sağlayarak mevcut filosunun yanı sıra yaklaşan teslimatlarını da tam olarak desteklemeye kararlıyız” dedi.

Teşkilatın H225 helikopterleri Airbus’ın saat başı maddi destek sağlayan programı HCare Smart tarafından desteklenecek. Bu özelleştirilmiş filo uygunluk programı ile Airbus kendi varlıklarını yönetirken teşkilat da uçuş operasyonlarına odaklanabilecek.

11 tonluk çift motorlu H225, Airbus Helicopters Süper Puma ailesinin en son üyesi. En gelişmiş elektronik aletler ve ünlü otomatik pilot hassasiyeti ile donatılmış, her türlü hava koşullarına dayanıklı H225 olağanüstü dayanıklılık ve hızlı seyir hızı sunmakla birlikte her role uygun ekipmanlarla donatılmış durumda.

Sadece Japonya'da, Süper Puma ailesinden 28 helikopter sivil ve yarı kamusal operasyonların yanı sıra Japon Savunma Bakanlığı’nın çeşitli arama kurtarma çalışmalarında, açık deniz operasyonlarında, yolcu ve malzeme nakliyesinde, özel VIP uçuşlarda ve yangınla mücadele sırasında uçurulmakta.  

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air