MENÜ
İstanbul 16°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
KEPLER UYKU KABİNLERİ SAW’A ÖDÜL GETİRDİ
Videolar
27 Eylül 2023 Çarşamba 14:19

KEPLER UYKU KABİNLERİ SAW’A ÖDÜL GETİRDİ

‘Kepler Uyku Kabinleri’ Sabiha Gökçen Havalimanı’na Uzakdoğu’dan ödül getirdi. 2019 yılında kurulan ve uçuş öncesi konforu hesaplı fiyatlarla sunan Kepler Club, kişiye özel dinlenme üniteleri (Kep) ve aile odalarında duş, konaklama ve internet hizmeti sunuyor

‘Kepler Uyku Kabinleri’, Moodie Davitt Report tarafından her yıl düzenlenen Havalimanı Yiyecek&İçecek + Konaklama Konferansı ve Ödülleri’nin bu yıl 13 Eylül’de Bangkok’ta gerçekleşen FAB Awards 2023 Ödül töreninde “En İyi Misafirperverlik Girişimi” kategorisinde Avrupa bölge birincisi seçildi.

2019 yılında Sabiha Gökçen Havalimanı Terminali’nde kurulan ve uçuş öncesi konforu hesaplı fiyatlarla sunan Kepler Club, kişiye özel dinlenme üniteleri (Kep) ve aile odalarında duş, konaklama ve internet hizmeti sunuyor.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda modern uyku kabinleri 2019’un sonunda hizmete girdi. Havalimanında uçuşlarını bekleyen yolcuların konforu için tasarlanan alanda, kadın ve erkek bölümleri ayrı olmak üzere 10 kadın, 18 erkek ve bir de aile kabini bulunuyor.

Yolcuların valizlerini koyabilecekleri kendilerine özel dolapların da düşünüldüğü alanda, uyku kabinlerinin içerisinde televizyondan, yolculara tahsis edilmiş özel tabletlere kadar birçok şey bulunuyor. Sesten izole edilen alanda yolcuların rahat dinlenebilmeleri için kabin içerisinde okyanus sesi hoparlör vasıtasıyla ulaştırılıyor. İsteyen yolcu uçuş saatine yakın uyandırılıyor.

Yolcuların yastık, battaniye, sınırsız internet ve sınırsız çay-kahve gibi ihtiyaçları da dahil kiraladıkları alanlara QR kodlarla giriş yapılıyor.

‘Los Angeles Havalimanı’nda 7 saat yerde uyuyunca bu fikir doğdu’

Mesleği nedeniyle yaptığı uzun yolculuklar sırasında havalimanında beklemek zorunda kaldığını ve uyku kabini fikrinin bu şekilde ortaya çıktığını ifade eden Kepler kurucusu Ömer Alaettinoğlu, "Çalışma saatlerimiz çok uzundu ve çok fazla seyahat etmemiz gerekiyordu. Dolayısıyla bir uçak kaçırma vakası sonucunda Los Angeles Havalimanı'nda 7 saat yerde uyumak zorunda kaldım. Bunun üzerine böyle bir fikir doğmuş oldu. Sabiha Gökçen Havalimanı da sağ olsun böyle bir fikrin hayata geçirilmesi konusunda hem bize yer verdi, hem destek oldu.” dedi.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air