MENÜ
İstanbul 12°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
KLM 100. YAŞINI ACENTELERİ İLE KUTLADI
Havacılık Haberleri
11 Ekim 2019 Cuma 16:47

KLM 100. YAŞINI ACENTELERİ İLE KUTLADI

Hollanda Kraliyet Havayolları KLM, 100.yaşını İstanbul İKSV Firuze Restaurant’ta acenteleri ile birlikte birlikte kutladı

Gecede misafirlerini kapıda karşılayan Air France-KLM Türkiye, Yunanistan ve Kıbrıs Bölge Direktörü Yiannis Pantazopoulos, Ticari Müdür Nilufer Aktan ve Satış Müdürü Seçkin Coper davetlilerle tek tek ilgilendiler. Müzik eşliğinde sohbet eden acente temsilcilerine yönelik kısa bir konuşma yapan Pantazopoulos, KLM Havayollarının havacılık sektöründe ilkleri başardığını, adı değişmeden uçuşlarını sürdüren dünyanın en eski havayolu olduğunu vurguladı. Yatırımlarına devam edeceklerini belirten Pantazopoulos, KLM’in bundan sonra da yeniliklerle havacılığa yön vermeye devam edeceğini belirti.

ŞANSLI ACENTELERE HEDİYE

Gecede düzenlenen yarışmada sorulan sorulara en hızlı ve doğru doğru cevap veren acente temsilcilerinden bir yarışmacıya istediği güzergahta bir adet business class bilet, ikinciye ise Amsterdam’a gidiş-dönüş ekonomi sınıf bilet hediye edildi. Yine dereceye giren diğer yarışmacılara hediye miller verildi. İlerleyen saatlerde KLM’in 100.yaşını simgeleyen pasta alkışlar arasında kesilerek konuklara ikram edildi.

İşte KLM’in 100.yaşgünü gecesinden kareler…

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air