MENÜ
İstanbul 14°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
MNG JET TİCARET VE OPERASYON MÜDÜRÜ O.K: TEHDİT EDİLDİM
Türkiye'den
4 Ocak 2020 Cumartesi 12:00

MNG JET TİCARET VE OPERASYON MÜDÜRÜ O.K: TEHDİT EDİLDİM

Eski Nissan CEO'sunun firarıyla ilgili tutuklanan MNG Jet Ticaret ve Operasyon Müdürü: Tehdit edildim

Eski Nissan Üst Yöneticisi (CEO) Yönetim Kurulu Başkanı Carlos Ghosn'un, ev hapsinde tutulduğu Japonya'dan Lübnan'a İstanbul üzerinden kaçmasıyla ilgili soruşturma kapsamında tutuklanan MNG Jet Ticaret ve Operasyon Müdürü Okan Kösemen, tehdit edildiğini söyledi.

Nissan ve Renault’un eski CEO’su Carlos Ghosn’un İstanbul üzerinden Lübnan’a kaçmasına yardım ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan 5 şüpheli tutuklandı. MNG Jet Ticaret ve Operasyon Müdürü Okan Kösemen'in ifadesi dikkat çekti.

Ghosn’un Japonya’dan Lübnan’a İstanbul üzerinden kaçmasına yardım ettiği gerekçesiyle, MNG Jet Ticaret Operasyon Müdürü Okan Kösemen, pilotlar N.P, Ö.B.B., S.K., B.K.S ve yer hizmetleri şirketinde çalışan F.K ile İ.M.H. önceki gün gözaltına alınmıştı. F.K. ile İ.M.H. dün akşam serbest bırakıldı. Diğer 5 kişi ise 'göçmen kaçakçılığı' suçundan tutuklandı.

Ailesi ile tehdit edilmiş

İhlas Haber Ajansı'nın (İHA) aktardığına göre tutuklanan MNG Jet Ticaret ve Operasyon Müdürü Okan Kösemen’in ifadesinde, Beyrut’tan daha önce tanıdığı bir kişinin kendisini arayarak, uluslararası önem arz eden bir iş olduğunu, yardım etmemesi durumunda çocuğu ve eşine zarar vereceklerini söyleyip kendisini tehdit ettiğini öne sürdü. Kösemen’in “Korktum. Havaalanına getirilen kişiyi jetten alıp diğer jete götürdüm. Kim olduğunu bilmiyordum” dediği öğrenildi.

MNG Jet Genel Müdürü Can Şaşmaz ise yaptığı açıklamada, sorgulanan bir şirket çalışanının kayıtlarla oynadığını itiraf ettiğini söyledi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 nazif
 5 Ocak 2020 Pazar 22:30
Okan hep aynı yalanlar yalanlar para hırsın sonunda kendini yaktı,bu piyasada mafyalık yaparsın pilot alır hostes çıkartırsın mng nin kaç yıldır haracını yiyordun,bu ekipi neden senşn yaptığını şimdi anladık
 Er kaptan.
 4 Ocak 2020 Cumartesi 13:38
Ayyyy tehdit edilmis mis. Allahin hesabi cetindir. Yalanla dolanla bir yere varamazsin.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air