MENÜ
İstanbul 12°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
MOURINHO THY İÇİN İSTANBUL'A GELİYOR
Havacılık Haberleri
18 Nisan 2024 Perşembe 12:07

MOURINHO THY İÇİN İSTANBUL'A GELİYOR

Dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, Türk Hava Yolları’nın reklam yüzü oldu! Son olarak İtalya Seria A ekiplerinden Roma’yı çalıştıran Mourinho, reklam çekimleri için İstanbul’a geliyor…

Türk Hava Yolları, dünyaca ünlü sporcular ve sanatçılarla gerçekleştirdiği reklam çalışmalarına birisini daha ekledi. THY’nin yeni reklam yüzünün dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho olduğu iddia edildi.

İSTANBUL'A GELİYOR

‘Aramızda Kalmasın'dan Umut Ünver'in haberine göre, Mourinho çekimler için İstanbul'a gelecek. 6 saatliğine İstanbul'a gelecek olan Mourinho'nun milyon dolarlık anlaşmaya imza attığı söyleniyor.

Bugüne kadar Sporting Lizbon, Porto, Chelsea, Real Madrid, Manchester United, Tottenham ve son olarak Roma gibi dünyanın en ünlü takımlarıyla sayısız başarıya imza atan Mourinho, taktik dehası olarak biliniyor. Jose Mourinho, THY reklam filminde uçakta satranç oynayacak.

Mourinho, bu sezonun ara transfer döneminde Roma’daki görevinden ayrılmıştı. Premier Lig'ii özlediği ve Ada'ya geri dönmeyi planladığı görüşleri ileri sürülen ünlü teknik direktörün, Londra ekiplerinden West Ham United'ın başına geçeceği haberleri geliyor.  

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air