MENÜ
İstanbul 12°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
ROKETSAN'DA PATLAMA: 3 KİŞİ HAFİF YARALANDI
Türkiye'den
7 Nisan 2020 Salı 15:51

ROKETSAN'DA PATLAMA: 3 KİŞİ HAFİF YARALANDI

Ankara Elmadağ'da Roketsan tesislerinde yakıt depolarında meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 3 kişi hafif şekilde yaralanırken Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir "Can kaybı yok" dedi

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde bulunan Roketsan tesislerinde yakıt depolarında bir patlama meydan geldi. Patlama sonrasında ilk belirlemelere göre 3 kişi hafif şekilde yaralandı.

"GEÇMİŞ OLSUN"

Roketsan'da meydana gelen patlamayla ilgili açıklama yapan Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir "Roketsan'da yaşanan patlamayla ilgili yaptığımız ilk tespitlere göre herhangi bir can kaybı söz konusu değildir. Roketsan çalışanlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

ANKARA VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA GELDİ

Ankara Valiliği'nden patlamayla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Roketsan'ın yakıt depolarında saat 14.47'de patlama meydana gelmiş, can kaybının olmadığı patlamada 3 çalışan hafif yaralanmıştır."

ROKETSAN'IN KURULUŞ AMACI

Roketsan, Savunma Sanayii İcra Komitesi kararı ile "Türk Silahlı Kuvvetlerinin roket ve füze ihtiyaçlarının karşılanması, ülkemizde roket ve füze tasarımı, geliştirilmesi ve üretimi konularında lider bir kuruma sahip olunması" amacı ile 14 Haziran 1988 tarihinde kuruldu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air