MENÜ
İstanbul 14°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
ROSTOV’DAN İLK ULUSLARARASI UÇUŞ İSTANBUL’A
Havacılık Haberleri
29 Temmuz 2020 Çarşamba 14:13

ROSTOV’DAN İLK ULUSLARARASI UÇUŞ İSTANBUL’A

Uluslararası uçuşların başlamasının ardından Rusya’nın Rostov-na-Donu kentindeki Platov Uluslararası Havalimanı’ndan ilk yurtdışı uçuşun 3 Ağustos’ta İstanbul’a yapılacağı belirtildi

Platov Uluslararası Havalimanı’ndan bir sözcü, Sputnik’e yaptığı açıklamada “3 Ağustos’ta İstanbul’a düzenli uçuşlar; 10 Ağustos’ta Antalya, Bodrum ve Dalaman’a charter uçuşları yeniden başlayacak” dedi.

Açıklamaya göre, bugünden itibaren havalimanının uçuş programına THY ile yapılacak İstanbul uçuşları eklendi. Uçuşlar haftada dört kez olmak üzere pazartesi, çarşamba, cuma ve cumartesi günleri Rostov-na-Donu’dan 3.30 kalkışlı, İstanbul’a 6.05 varışlı olarak gerçekleştirilecek. İstanbul’dan ise 00.30 kalkışlı, 2.35 varışlı olarak Rostov-na-Donu’ya dönüş uçuşu yapılacak. Uçuşlar Airbus A319/A320 uçaklarıyla düzenlenecek.

Rusya’ya iniş yapan tüm yabancıların en fazla üç gün önce yapılmış koronavirüs test sonucu sunması ya da Rusya’da üç gün içinde testten geçmesi gerekiyor. Rusya vatandaşlarının ise ilgili internet sitesinde özel bir form doldurması, daha sonra üç gün içinde, varışta gerçekleştirilmiş Kovid-19 testinin sonucunu buraya yüklemesi gerekecek.

Diğer yandan uçaklardaki tüm kişilerin özel bir form doldurması isteniyor, formdaki veriler Rusya İnsan Sağlığı ve Tüketiciyi Koruma Kurumu’nun (Rospotrebnadzor) yerel birimine aktarılıp incelenecek.(Sputnik)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air