MENÜ
İstanbul 13°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
THY YÖNETİMİNDE YENİ İSİM
Havacılık Haberleri
31 Mart 2020 Salı 17:33

THY YÖNETİMİNDE YENİ İSİM

Türk Hava Yolları’nın bugün yapılan 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda Yönetim Kurulu’na yeni bir isim girdi

THY’nin Yeşilköy’deki Genel Müdürlük binasında yapılan genel kurul toplantısı sona erdi. Genel Kurula çok büyük oranda elektronik ortamda katılım oldu. Toplantıda Ogün Şanlıer’in yerine Melih Ecertaş yeni Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Melih Ecertaş kimdir?

AK Parti Gençlik Kolları Eski Başkanı olan Melih Ecertaş, iktisatçı, iş adamı, Eurasia Yönetim Kurulu Üyesi. Ecertaş, 1987 yılında Bursa'nın İnegöl ilçesinde doğdu. 2004 yılında Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. 2009 yılında Beykent Üniversitesi İşletme ve Uluslararası Ticaret Bölümü'nden mezun oldu. 2008 yılında Fulbright bursunu kazanarak, Amerika Birleşik Devletleri'nde Yüksek Lisans yaptı.

2009 yılında Beykent Üniversitesi İşletme Bölümü'nü Birincilikle Bitirdi. Lisans eğitiminin ardından kazandığı Fulbright Bursuyla Amerika’nın Boston Şehrinde Emerson College’da Pazarlama İletişimi Alanında Yüksek Lisans Yaptı. MIT/Sloan School Of Management’ta Araştırma Asistanlığının Ardından, Gebze Teknik Üniversitesi'nde İnsan Kaynakları alanında doktora çalışmasına devam etmektedir.

2011-2019 yılları arasında Çilek Mobilya’da Kurumsal Gelişim Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini üstlendi. 2015-2017 yılları arasında insan kaynakları ve yönetim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren Mental HR’da Kurucu ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı.

Yurt içi ve yurtdışı pek çok organizasyonda “İnsan Kaynakları Sistem Tasarımı, Performans Yönetim Sistemleri, Çalışan Ödüllendirme Modelleri, Stratejik Planlama, Yetenek Yönetimi, İK Dijital Dönüşümü ve Diğer Organizasyonel Gelişim” projelerinde görev aldı. 2018 yılında Uluslararası Yatırım Danışmanlığı Şirketi Eurasia Invest’in kurucuları arasında yer aldı ve halen yönetim kurulu üyesi olarak görevini sürdürmekte.

2012 yılında AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliğine, 2014 yılında AK Parti İstanbul Gençlik Kolları İl Başkan yardımcılığına, 2015 yılında  İl Başkanlığı'na, 2015 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Genel Merkez Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi ile Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı'na seçildi. 29 Mayıs 2017'de AK Parti MYK üyeliği görevine yeniden getirildi. 11 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirilen Genel Merkez Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi’nde görevini Ahmet Büyükgümüş’e devretti.

Halen gençlikle ilgili çeşitli STK’larda gönüllü faaliyetlerde bulunmaya devam etmekte. İleri derecede İngilizce, orta düzeyde Almanca ve Arapça bilen Melih Ecertaş, evli ve iki çocuk babası.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air