MENÜ
İstanbul 15°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
'KABİL ATLAMA KULÜBÜ' TİŞÖRTLERİ BASTILAR!
Dünyadan
20 Ağustos 2021 Cuma 09:45

'KABİL ATLAMA KULÜBÜ' TİŞÖRTLERİ BASTILAR!

Kabil'de ABD uçağından aşağı düşen insanların görüntüleri hâlâ tazeyken bir firma bunu alay konusu haline getirip satışa sunmakta gecikmedi

ABD menşeili alışveriş platformu Etsy, C-17 askeri nakliye uçağından aşağı düşen insanların silüetlerinin ve "Kabil Atlama Kulübü" ifadelerinin yer aldığı tişörtleri satışa sundu. Söz konusu kıyafetin üreticisi "conaneShop"ta tişörtlerin ortalama fiyatı 190 liranın üzerinde.

"Ürünlere" gelen tepkilerin ardından Etsy'deki satış durduruldu. Konuya ilişkin ne conaneShop, ne de Etsy herhangi bir açıklama yaptı.

ABD'nin Kabil Havalimanı'ndan gerçekleştirdiği tahliyeler sırasında uçaklara binmeye çalışan insanların üzerine ateş açılmıştı. ABD'nin C-17 askeri nakliye uçağının kalkışı sırasında en az 7 kişinin öldüğü tahmin ediliyor. Kabil'den havalanırken ABD Hava Kuvvetleri'ne ait bir uçaktan düştüğü görülen Afganlardan birinin 17 yaşındaki bir çocuk olduğu ortaya çıkmıştı. 'Reza' adlı gencin akrabaları Vice'a verdikleri demeçte C-17 nakliye uçağından düştükten sonra parçalanmış cesedini yerde bulduklarını söylemişti.

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air