MENÜ
İstanbul 13°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
17 AYJETLİ PİLOT  UÇMAYA HAZIRLANIYOR
Havacılık Haberleri
1 Şubat 2023 Çarşamba 16:07

17 AYJETLİ PİLOT UÇMAYA HAZIRLANIYOR

AYJET Uçuş Okulu, 107’inci ve 108’inci dönem öğrencilerini mezun etti. 17 genç pilot, okullarını başarıyla bitirip bröve taktı

Mezuniyet törenini 28 Ocak 2023 Cumartesi günü mezun pilotlar ve aileleriyle birlikte Hezarfen Havaalanında gerçekleştirildi.

Hava yollarında pilot olmak hedefiyle AYJET Uçuş Okulunda uçuş eğitimine başlayan 17 genç pilot adayı, yoğun ve yorucu bir eğitimi başarıyla tamamlamanın haklı gururunu yaşıyor.

Törende, AYJET Okul Müdürü Naci UÇAR, 107.dönem birincisi Ozan BULUT ve 108.dönem birincisi Muhammed Halil AYHAN birer konuşma yaptı.

Bugüne kadar AYJET Uçuş Okulu’nun yetiştirdiği 1648 mezun pilotun 1352’si kokpitteki yerlerini alarak havayollarında uçmaya başladı.

Okul Müdürü Naci Uçar yaptığı konuşmada, “Sayısal başarıdan daha anlamlı olanı Ayjet mezunu pilotların, uçtukları havayollarında göstermiş oldukları performans ile takdir ve beğeni toplamalarıdır. Ayjet ailesi yeni mezun ettiği pilotlarla büyümeye ve hızla büyüyen Türk Sivil Havacılığına yetiştirdiği pilotlarıyla katkı sağlamaya devam ediyor” dedi.

Mezun pilotlara diplomalarının verilmesi, brövelerinin takılması, 107.dönem birincisi Ozan BULUT ve 108.dönem birincisi Muhammed Halil AYHAN’a armağanlarının takdim edilmesi ve fotoğraf çekimi sonrası Hezarfen Havaalanında verilen ikram ile tören tamamlandı.

Haberair.com olarak genç mezun pilotlara pilotluk kariyerlerinde başarılar ve emniyetli uçuşlar dileriz.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air