MENÜ
İstanbul 14°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
30 BİN FEETTE ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ
Dünyadan
19 Aralık 2022 Pazartesi 08:03

30 BİN FEETTE ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ

Arjantin’in Fransa’yı penaltı atışları sonucu yenerek 3.kez Dünya Şampiyonu olması Arjantin’de coşkuyla kutlanırken, o sırada havada olan Arjantinlilerin sevinci de görülmeye değerdi

2022 FIFA Dünya Kupası finalinde Arjantin, 3-3 biten maçın penaltı atışlarında Fransa’yı 4-2 mağlup ederek şampiyon oldu. Arjantin, kupayı 3. kez kazandı. Maçın bitiş düdüğü ile hem stadta hem de başkent Buenos Aires ve tüm Arjantin’de halk coşkuyla şampiyonluğu kutladı.

Ancak şampiyonluk sevinci sadece yerde değil, havada da kutlandı. Maç saatinde havada olan Arjantinliler de şampiyonluk sevincini çılgınlar gibi kutladı.

Aerolineas Argentina Havayolları uçağında Buenos Aires’ten Madrid’e seyahat eden yolcular kaptan pilot, “Bayanlar ve Baylar, Kaptanınız konuşuyor. Size Arjantin’in Dünya Kupasını kazandığını bildirmekten mutluyum “diyerek Arjantin’in şampiyon olduğunu anons etti.

Anonsla birlikte yolcular, 30 bin feet (yaklaşık 10 bin metre) çığlık atarak sevinmeye başladı. Kimi yolcular bulundukları yerde havaya zıplarken, kimisi sevinçten baş üstü dolaplarına vurarak ‘Arjantin’ diye tempo tuttu.

O anlar böyle görüntülendi…

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air