MENÜ
İstanbul 13°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
44 PİLOT DAHA  AYJET'TEN MEZUN OLDU
Havacılık Haberleri
2 Kasım 2022 Çarşamba 22:25

44 PİLOT DAHA AYJET'TEN MEZUN OLDU

AYJET Uçuş Okulu ve Özyeğin Üniversitesi’nde geçtiğimiz hafta sonu mezuniyet heyecanı yaşandı. AYJET Uçuş Okulu, 106’ıncı dönem mezuniyet töreni 29 Ekim Cumartesi günü; Özyeğin Üniversitesi 12.dönem mezuniyet töreni ise 30 Ekim Pazar günü arka arkaya gerçekleşti

Mezuniyet töreni Hezarfen Havaalanı’nda mezun pilotlar ve aileleriyle birlikte, Özyeğin Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Pilotaj Lisans Programı Eğitim Müdürü Doç. Dr. Semih SORAN, Özyeğin Üniversitesi Baş Yer Dersi Öğretmeni Kaptan Pilot Mehmet Bülent AKSUM ve Özyeğin Üniversitesi Öğretim Görevlisi Pınar HORASANLI GÖKALP’in katılımları ile yapıldı.

44 PİLOT MEZUN OLDU

Hava yollarında pilot olmak hedefiyle AYJET Uçuş Okulunda 106.dönem ile uçuş eğitimine başlayan 16 genç pilot adayı ve AYJET Uçuş Okulu ile Özyeğin Üniversitesi arasında 2012 yılından itibaren devam eden uçuş eğitimi iş birliği kapsamında yoğun ve yorucu bir eğitimi başarıyla tamamlamanın haklı gururunu yaşayan 28 pilot adayı, havayolu pilot lisansı almaya hak kazandı.

Törenlerde, AYJET Okul Müdürü Naci UÇAR, Özyeğin Üniversitesi Baş Yer Dersi Öğretmeni Kaptan Pilot Mehmet Bülent AKSUM, 106’ıncı dönemin birincisi Burak Kağan ÖZOĞUZ ve Özyeğin Üniversitesi 12.dönemin birincisi Melis TABAK konuşma yaptı.

AYJET 1631 PİLOT MEZUN ETTİ

Bugüne kadar AYJET Uçuş Okulu’nun yetiştirdiği 1631 mezun pilotun 1330’u kokpitteki yerlerini alarak havayollarında uçmaya başladı. Ayjet ailesi yeni mezun ettiği pilotlarla büyümeye ve hızla büyüyen Türk Sivil Havacılığına yetiştirdiği pilotlarıyla katkı sağlamaya devam ediyor.

Mezun pilotlara diplomalarının verilmesi, brövelerinin takılması, 106.dönem birincisi Burak Kağan ÖZOĞUZ’a ve Özyeğin Üniversitesi 12.dönemin birincisi Melis TABAK armağanlarının takdim edilmesi ve fotoğraf çekimi sonrası, Hezarfen Havaalanında verilen ikram ile tören tamamlandı.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99.yılı ve 106.dönemimizin mezuniyet töreni nedeni ile 29 Ekim Cumartesi günü Akrobasi Pilotu Orkun ÖZDELİCE, ZLIN uçağı ile törene katılan konuklara akrobasi gösterisi gerçekleştirdi.

Haberair.com olarak genç mezun pilotlara pilotluk kariyerlerinde başarılar ve emniyetli uçuşlar dileriz.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air