MENÜ
İstanbul 24°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
AIRBALTIC İSTANBUL HAVALİMANI’NDA
Havacılık Haberleri
3 Nisan 2023 Pazartesi 11:10

AIRBALTIC İSTANBUL HAVALİMANI’NDA

Letonya merkezli hava yolu şirketi airBaltic, İGA İstanbul Havalimanı ile Riga Uluslararası Havalimanı arasında karşılıklı direkt uçuşlarına 2 Nisan Pazar günü başladı.

Uçuşların, İstanbul-Riga arası haftada dört sefer olmak üzere Airbus A220-300 tipi uçaklarla gerçekleştirileceği açıklandı. airBaltic tarafından gerçekleştirilen ilk uçuşa istinaden İGA İstanbul Havalimanı’nda tören düzenlendi. İlk uçuş etkinliğine airBaltic Satış Müdürü Jevgenij Kozyrev katıldı.

İGA İstanbul Havalimanı ile Riga Uluslararası Havalimanı arası direkt uçuşların ortalama üç saat sürmesi bekleniyor. Merkez ofisi Riga Uluslararası Havalimanı’nda bulunan airBaltic; Riga, Tallinn, Vilnius ve Tampere’den 70’ten fazla noktaya uçuş gerçekleştirerek hava yolunun Avrupa, İskandinavya, Bağımsız Devletler Topluluğu ve Orta Doğu’daki rota ağında yer alan çok çeşitli noktalara bağlantılar sunuyor.

airBaltic Başkanı ve CEO’su Martin Gauss, “Bu yıl yaz sezonumuzu resmi olarak açmaktan ve güzel İstanbul’u Letonya’nın Riga kentindeki ana üssümüze bağlayan direkt uçuşları başlatmaktan mutluluk duyuyoruz. Yeni bağlantının, Türkiye’deki yerel gezginlerin Baltık’taki evimizi ziyaret etmelerine ve Riga’nın sunduğu zengin tarihi, canlı sanatı ve çok yönlü deneyimleri keşfetmelerine olanak sağlayacağını umuyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air