MENÜ
İstanbul 24°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
AJET KABİN MEMURU VE PİLOT ARIYOR
Havacılık Haberleri
15 Eylül 2023 Cuma 23:41

AJET KABİN MEMURU VE PİLOT ARIYOR

Türk Hava Yolları’nın alt markası Anadolujet, Ajet ismiyle ayrı bir şirket olarak yola koyulmaya gün sayarken, bir yandan da kadrosunu takviye ediyor

Anadolujet’in yerine AJet ismiyle uçuşlara başlayacak olan havayolu, tecrübeli kabin memuru, ikinci pilot, kaptan pilot ve tecrübesiz kabin memuru arıyor.

Anadolujet’in sosyal medya hesaplarından, “Prestijli bir kariyer ve AJET ailesinin bir parçası olmak isteyen çalışma arkadaşları arıyoruz. Siz de bu büyük ailenin bir parçası olmak ve kariyerinizde yükselişe geçmek istiyorsanız başvuru için tıklayın.” denilerek adayların başvuru yapabilecekleri link paylaşıldı.

Başvuru için TIKLAYINIZ

KABİN İÇİN 2 BİNDEN FAZLA BAŞVURU

Türk Hava Yolları Yönetim kurulu Başkanı Ahmet Bolat da sosyal medya hesabından yaptığı kısa paylaşımda, “AJet’in aşağıdaki ilanına, kokpit ve kabinde kariyer için fırsat arayan arkadaşların dikkatini çekmek isterim. Şu ana kadar kabin için başvuru sayısı iki bini geçmiş. Bu da içeriden bir bilgi. Detaylar için lütfen aşağıdaki linke başvurun. Ülke ekonomisine bu istihdamla “Bismillah” diyerek katkıda bulunmaya başlayan AJet’e ve milletimize hayırlı olsun.” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air