MENÜ
İstanbul 22°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ FETTANİ BATTAL KİMDİR?
Türkiye'den
16 Şubat 2022 Çarşamba 00:07

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ FETTANİ BATTAL KİMDİR?

AK Parti Milletvekili Fetani Battal öldü mü? Fetani Battal'ın sağlık durumu nasıl? Fetani Battal kimdir? Fettani Battal'a ne oldu?

TBMM'de kalp krizi geçiren AK Parti Bayburt Milletvekili Fetani Battal'ın sağlık durumu nasıl? Fetani Battal kimdir? Kalp krizi geçiren Fetani Battal'ın sağlık durumu nasıl? Fetani Battal'a ne oldu?

'Mecliste kalp krizi geçiren Fettani Battal kimdir?' sorusu merak edilen sorular arasına girdi. Peki TBMM'de bugün kalp krizi geçiren AK Parti Bayburt Milletvekili Fetani Battal kimdir? Sağlık durumu nasıl? 

Fettani Battal kimdir? 

TBMM'de kalp krizi geçiren Fetani Battal 15 Mayıs 1963 'te Bayburt'ta doğdu. Eğitimci olan Battal, Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Matematik Bölümünden mezun oldu. Battal AK Parti Bayburt kurucu İl Başkanlığı görevini yürüttü. 22, 23 ve 27. Dönemde Bayburt Milletvekili seçildi. 22. Dönemde Meclis Hesaplarını İnceleme Komisyonu Sözcüsü, 22. ve 23. Dönemde Millî Eğitim Komisyonu Üyesi olarak görev aldı.

Battal, TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu üyesidir. AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuk İşleri Başkan yardımcılığı görevine devam etmektedir. "Can Nehrine Varınca İRŞADİ" isimli yayınlanmış bir Romanı var.

Battal, evli ve 3 çocuk babasıdır..

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air