MENÜ
İstanbul 24°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
ALİ GENÇ TUSAŞ'A VEDA ETTİ
Havacılık Haberleri
16 Temmuz 2024 Salı 18:23

ALİ GENÇ TUSAŞ'A VEDA ETTİ

Türk Hava Yolları'nda 2003 ile 2015 yılları arasında Basın Müşaviri olarak görev yaptıktan sonra TUSAŞ’a geçen ve burada da başarılı çalışmalarda bulunan Ali Genç, TUSAŞ kariyerine son noktayı koydu. Genç, kariyerini Ajet Hava Yolları’nda danışman olarak sürdürecek.

THY Basın Müşavirliği’nden sonra Türk Havacılık Uzay Sanayi Basın Müşaviri olarak çalışan Dr. Ali Genç, bugün itibariyle TUSAŞ'a veda etti.

Sosyal medya hesabından TUSAŞ Genel Müdürü Mehmet Demiroğlu’nun kendisine hediye ettiği TUSAŞ ürünlerinin bulunduğu plaketi paylaşan Genç şunları yazdı:

“Basın müşaviri olarak görev yaptığım ülkemizin gurur markalarından biri TUSAŞ'tan bugün itibariyle ayrılıyorum.

Yaklaşık 8 yıl boyunca katkı sunmaya çalıştığım savunma sanayinin en önemli şirketlerinden birinde, birçok önemli başarıya tanklık ettim, TUSAŞ ailesinin birçok ferdiyle güzel dostluklar kurdum.

HÜRJET, ATAK 2, AKSUNGUR, ANKA 3, KAAN'ın ilk uçuşlarını görmek, o tarihi uçuşlara şahitlik etmek hayatımın en önemli anları olarak daima hafızamda yer alacak.

Türkiye'nin yükselen en büyük iki marka değeri olan Türk Hava Yolları ve TUSAŞ'ta imza atılan başarılara ortaklık etme şansını sağlayan Prof. Dr. Temel Kotil'e çok teşekkür ediyorum.

Ülkemizin geleceği için çok önemli olan bu şirketin başarılarıyla her daim gurur duyacak, mutlu olacağım. Kalbimdeki yeri her zaman özel olacak.

Şirketimizin yeni Genel Müdürü Mehmet Demiroğlu'na da gösterdiği yakınlık için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

Kalın sağlıcakla...

Dr. Ali Genç”

Genç, kariyerini Ajet Hava Yolları’nda danışman olarak sürdürecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air