MENÜ
İstanbul 13°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
ANTALYA HAVALİMANI’NDA KARİKATÜR SERGİSİ
Havacılık Haberleri
21 Nisan 2022 Perşembe 10:22

ANTALYA HAVALİMANI’NDA KARİKATÜR SERGİSİ

Prof. Dr. Nazmi Koçak’ın yarışma koordinatörlüğü ile gerçekleşen 11. Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda dereceye kalan eserler Fraport TAV Antalya Havalimanı sponsorluğuyla Antalya Havalimanı’nda sergilenmeye başladı.

2009 yılından günümüze her yıl T.C .Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın sponsorluğunda düzenlenmekte olan Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nın “Havalimanı” temalı bu yılki yarışmasında dereceye giren eserler, Fraport TAV Antalya Havalimanı’nda yolcuların beğenisine sunuldu. Sergi 20 Nisan – 15 Mayıs 2022 tarihleri arasında İç Hatlar Terminali’nin asma katında ziyaretçilere açık olacak.

Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması 2009 yılından bu yana düzenleniyor. Yarışmanın amacı, turizmi çeşitli boyutları ile incelemek ve tatil amacıyla seyahat eden bireylerin tatilleri döneminde konaklama, ulaştırma, yeme-içme, eğlence, rekreasyon, gezme-görme, müzeler, çevre, turist-yerli ilişkileri, vb. ilişkilerin ve yaşanan deneyimlerin değerlendirilmesi, bu yarışmanın temel amacını oluşturuyor.

Yarışmaya iki kategoride eserler kabul edildi. Yetişkinler Kategorisini 17 ve daha yukarı yaşlardaki, Gençler Kategorisini ise 16 ve altındaki yaşlardaki karikatürcüler oluşturdu.

11. Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’na 61 farklı ülkeden 633 karikatür sanatçısı toplam 1284 eserle katıldı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da seçim işlemi üç aşamalı olarak gerçekleştirildi.

Yarışma her yıl düzenlenmekte olup, amatör ve profesyonel dünyadaki bütün karikatür sanatçılarına açık.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air