MENÜ
İstanbul 24°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
AYJET 118. DÖNEMİ MEZUN ETTİ
Havacılık Haberleri
3 Haziran 2024 Pazartesi 12:18

AYJET 118. DÖNEMİ MEZUN ETTİ

AYJET Uçuş Okulu, 118.dönem pilotaj öğrencilerini de mezun etti. 13 pilot daha okullarını başarıyla bitirip ticari havayolunda uçma lisansı (ATPL - Airline Transport Pilot License) aldı.

AYJET ailesi yeni mezun ettiği pilotlarla büyümeye ve hızla büyüyen Türk Sivil Havacılığına yetiştirdiği pilotlarıyla katkı sağlamaya devam ediyor. Mezuniyet töreni İstanbul Büyükçekmece Gölü kıyısındaki Hezarfen Havaalanı’nda yapıldı. Törene 118. Dönem öğrencileri, öğretmenleri, AYJET Uçuş Okulu yöneticileri ile öğrencilerin aileleri katıldı.

Hava yollarında pilot olmak hedefiyle AYJET Uçuş Okulunda uçuş eğitimine başlayan 13 genç pilot adayı, yoğun ve yorucu bir eğitimi başarıyla tamamlamanın gururunu yaşadı.

1779 PİLOTU MEZUN ETTİ

1 Haziran 2024 Cumartesi günü düzenlenen törende bir konuşma yapan AYJET Okul Müdürü Naci Uçar, 113.yılını kutlayan Türk Hava Kuvvetleri’ne bugüne kadar hizmet etmiş havacıları ve hava şehitlerimizi anarak başladı. Uçar, “Bugüne kadar AYJET Uçuş Okulu’nun yetiştirdiği 1779 mezun pilottan 1661’i kokpitteki yerlerini almış ve havayollarında uçmaya başlamıştır. Sayısal başarıdan daha anlamlı olanı AYJET mezunu pilotların, uçtukları havayollarında göstermiş oldukları performans ile takdir ve beğeni toplamalarıdır.” dedi.

Törende 118.dönem birincisi Burak ŞENKAL da bir konuşma yaptı.

Mezun pilotlara diplomalarının verilmesi ve brövelerinin takılması sırasında duygusal anlar yaşandı.

Tören, 118.dönem birincisi Burak ŞENKAL’a armağanının takdim edilmesi ve fotoğraf çekimi sonrası, Hezarfen Havaalanında verilen ikramla tamamlandı.

Haberair.com olarak genç mezun pilotlara pilotluk kariyerlerinde başarılar ve emniyetli uçuşlar dileriz.

  Haberin Videosu