MENÜ
İstanbul 14°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
BAKANLIKTAN OTEL AÇIKLAMASI
Turizm
28 Nisan 2024 Pazar 17:35

BAKANLIKTAN OTEL AÇIKLAMASI

Antalya'da bir Türk vatandaşının İngiltere'deki bir internet sitesinden Türkiye'deki otele rezervasyon yapmasının ardından otel yönetimi kişiye 'milliyet farkından' 120 euro ekstra ücret yansıtmıştı. Olay hakkında Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Tatil için internetten otellere bakan ve Türkiye'den rezervasyon yapıldığında daha fazla fiyat istendiğini gören bir Türk vatandaşı, bunun üzerine İngiltere'deki bir siteden Antalya'daki otele daha ucuza rezervasyon yaptırdı. Kişi otele gittiğinde otel yönetimi fiyatların İngilizlere özel olduğunu vurgulayarak kişiye 'milliyet farkı' yazan 120 euro’luk ekstra fatura kesti.

Skandal olayın sosyal medyada yayılması üzerine otel büyük tepki çekti. Ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı, olaya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Bakanlığın yaptığı açıklama şöyle:

“Antalya'da bir otelde yaşanan ve sosyal medyaya da yansıyan otel rezervasyonuna yönelik olarak Bakanlığımızca otelden resmi savunma istenmiş ve yapılacak denetim için kontrolör görevlendirilmiştir. Otelde yapılacak denetim ve incelemenin ardından yasal mevduat gereği gerekli cezai işlem uygulanacaktır.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air