MENÜ
İstanbul 10°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
BEŞİKTAŞ QATAR AIRWAYS İLE TEMASTA
Türkiye'den
4 Kasım 2022 Cuma 12:56

BEŞİKTAŞ QATAR AIRWAYS İLE TEMASTA

Beşiktaş’ın arka arkaya ‘Dünyanın En İyi Havayolu’ şirketi seçilen Qatar Airways ile sponsorluk için görüştüğü ileri sürüldü. İşte flaş gelişmenin detayları…

Vodafone ile olan isim hakkı sponsorluk sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan siyah-beyazlı kulüp, tarihi sponsorluk anlaşması için düğmeye bastı. Başkan Ahmet Nur Çebi, Katar Hava Yolları ile temasa geçti.

Beşiktaş Kulübü, geçtiğimiz hafta Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ile 20.08.2013 tarihinde imzalanan sözleşme hakkında duyuruda bulunmuştu. Siyah-beyazlı kulüp, sponsor firma tarafından ihtar gönderildiğini açıklarken, sözleşmenin bitiş tarihini de Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na bildirmişti.

STADIN İSMİ DEĞİŞECEK

Vodafone'un kulübe gönderdiği ihtarın ardından isim hakkının son tarihi de belli oldu. Vodafone Park isim hakkı, 2022/23 sezonunun sonunda sona erecek. Siyah-beyazlıların maçlarını oynadığı stadın ismi yeni sezonda değişikliğe uğrayacak.

BAŞKAN ÇEBİ TEMASLARA BAŞLADI

Beşiktaş, tarihi bir sponsorluk anlaşması için Katar Hava yolları ile temasa geçti. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin bizzat yönettiği görüşmelerde konuşulan rakamlar eğer gerçekleşirse siyah-beyazlılar, dev bir gelirin sahibi olacak.

Fanatik'te yer alan habere göre; Başkan Çebi, Qatar Airways şirketinin CEO'su Akbar Al Baker ile temaslarını sürdürüyor. Anlaşma imzalanması halinde Beşiktaş, Türkiye'nin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atmış olacak. 5 yıllık sponsorluk anlaşması için yıllık talep edilen miktar 50 milyon dolar.

5 YILDA 250 MİLYON DOLAR GELİR HEDEFLENİYOR

Tarafların el sıkışması halinde Beşiktaş'ın, 5 yıl içerisinde kazanacağı ücret 250 milyon dolar olacak. Sponsorluk anlaşması, stat ismini kapsayacak. Katar merkezli global havayolu şirketi, 100'ün üstünde uçak filosu ve uçuş noktası İle dünyanın önde gelen havayolu şirketleri arasında yer alıyor.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air