MENÜ
İstanbul 12°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
BİR YOLCU UÇAKTAN CANLI YAYIN YAPMIŞ
Havacılık Haberleri
16 Ocak 2023 Pazartesi 07:06

BİR YOLCU UÇAKTAN CANLI YAYIN YAPMIŞ

Nepal'de düşen yolcu uçağında bulunan Hintli bir yolcunun, uçak düşmeden önce sosyal medya hesabından açtığı canlı yayın ile uçağın düştüğü anı anbean kayıt altına aldığı ortaya çıktı

68 kişinin hayatını kaybettiği uçak kazasının, Hintli bir yolcu tarafından kayıt altına alındığı anlaşıldı. Hint basınında yer alan haberlerde, adının Sonu Jaiswal olduğu belirtilen yolcunun, uçak düşmeden kısa süre önce sosyal medya üzerinden açtığı canlı yayın ile uçağın düştüğü anı videoya aldığı kaydedildi.

Haberlerde ayrıca, Jaiswal’in ailesinin ölümünü doğruladığı ifade edildi.

Görüntüde, yolcuların kazadan saniyeler önce gayet sakin bir şekilde yolculuklarına devam ettikleri görülürken, uçağın sola doğru yatmasından kısa bir süre sonra çığlık attıkları duyuluyor. Saniyeler sonra ise uçağın büyük bir gürültüyle yere çakıldığı ve alevler içinde kaldığı görülüyor.

72 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

Nepal'in başkenti Katmandu'dan yerel saatle 10.33 sıralarında 4’ü mürettebat toplam 72 kişi ile havalanan Yeti Havayolları'na ait çift motorlu ATR 72 tipi yolcu uçağı, Pokhara Havaalanı'na iniş yaptığı sırada düşmüş, kazada tüm yolcular ile mürettebat hayatını kaybetmişti.

Uçakta, 5 Hindistan, 4 Rusya, 2 Güney Kore ve 53 Nepal vatandaşının yanı sıra İrlanda, Avustralya, Arjantin ve Fransa’dan 1’er yolcunun bulunduğu açıklanmıştı.

Canlı yayın videosunu izlemek için TIKLAYIN

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 korkunç
 16 Ocak 2023 Pazartesi 07:14
Allah rahmet eylesin tüm hayatını kaybeden yolculara ve ekibe
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air