MENÜ
İstanbul 24°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
BU VİDEO ARAP TURİSTLER İÇİN
Turizm
4 Eylül 2024 Çarşamba 17:17

BU VİDEO ARAP TURİSTLER İÇİN

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA), daha fazla Arap turist çekebilmek, Türkiye’yi Arap coğrafyasında daha iyi tanıtmak için oyuncu Burak Özçivit’in yer aldığı Arapça reklam filmi çekti.

Arapça seslendirilen Burak Özçivit’in oynadığı reklam filmini Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat paylaştı.

Bolat, “Ülkemizin bu sene hedeflediği 60 milyon turist sayısına ulaşmak için tüm ilgili kurumlarımız çalışmalarını sürdürüyor.

Bu hedef doğrultusunda belirlenen odak ülkelerin her biri için o bölgelerde beğenilen oyuncularımızla tanıtım ve reklam filmleri çekiliyor. Bu tanıtım ve reklam filmleri hem markamız hem de Kültür ve Turizm Bakanlığımız tarafından çekiliyor.

Aşağıdaki video da Arapça konuşulan ülkelerde yayınlanmak üzere Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) tarafından çekilmiş. Filmi ben çok beğendim, sizlerle de paylaşmak istedim. Bu değerli projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizim de ülkemizin tanıtımı için benzer projelerimiz olacak, mutlaka takipte kalın.” dedi.

İşte Burak Özçivit'in oynadığı o reklam filmi:

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air