MENÜ
İstanbul 16°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
CAN DOSTLARINIZLA TATİL İMKANI
Turizm
25 Nisan 2022 Pazartesi 15:01

CAN DOSTLARINIZLA TATİL İMKANI

Grand Park Lara’dan sokak hayvanlarının beslenmesi ve tedavisi için özel sosyal sorumluluk projesi

GRAND PARK LARA’DAN EVCİL HAYVAN DOSTU KONSEPT

Corendon Hotels&Resorts bünyesinde faaliyet gösteren Grand Park Lara, misafirlerine ve can dostlarına konforlu bir tatil sunuyor. Grand Park Lara misafirlerinin 8 kg’a kadar olan evcil hayvanları da makul bir ücret doğrultusunda konaklama kapsamında kabul ediliyor. Üstelik, Grand Park Lara bu hizmetini bir sosyal sorumluluk projesi haline getirerek hizmetten elde edilecek tüm geliri, sokak hayvanlarının beslenmesi ve tedavisi için kullanıyor.

Aklınız evcil hayvanlarınızda kalmasın!

Siz tatile çıkarken, aklınız evcil hayvanlarınızda kalmasın! Varlığıyla tüm yorgunluğunuzu ve stresinizi unutturan, sevimli halleriyle her daim mutluluk kaynağı olan evcil hayvanlarınız için Grand Park Lara can dostlarınız ile tatil yapma imkanı sunuyor.

Grand Park Lara; gerekli eğitimleri almış ve denetimli, maksimum 8 kg ağırlığa kadar olan evcil hayvanların, sahipleriyle birlikte Grand Park Lara konforunu yaşaması ve tatil yapması için makul bir ücret talep edecek.  

Hayata geçirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında Grand Park Lara’da ağırlanan can dostlarının konaklamasından elde edilen tüm gelir, sokak hayvanlarının beslenmesi ve tedavileri için kullanılacak. Böylece Grand Park Lara misafirleri, evcil hayvanlarından ayrı kalmadıkları gibi sokak hayvanlarının hayatına da dokunmuş olacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air