MENÜ
İstanbul 23°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
ÇİNLİ FİRMA KEYVAN’LA İŞ BİRLİĞİNE GİTTİ
Havacılık Haberleri
24 Haziran 2024 Pazartesi 19:55

ÇİNLİ FİRMA KEYVAN’LA İŞ BİRLİĞİNE GİTTİ

Havacılık ve navigasyon veri tabanı hizmeti sunan Keyvan Havacılık, Çin havacılık endüstrisine uçuş operasyonları destek hizmetleri sunan Mainline Flight and Operation Support Services ile bir Mutabakat Anlaşması (MOU) imzaladı.

Keyvan Havacılık, son iki yılda Çin havacılık sektöründe önemli konumda bulunan birçok firma ile iş birliğine giderek Türk-Çin havacılık ve uzay endüstrilerinde adını duyurmaya devam ediyor.

 

Havacılık veri analitiği ve uçuş operasyonları alanında yenilikçi çözümler sunan Keyvan Havacılık, bu yeni uluslararası iş birliğini bir imza töreni ile hayata geçirdi. İmzalanan bu anlaşma, Türk havacılık sektörünün uluslararası alanda rekabet avantajı elde etmesini sağlarken Türkiye ihracatına da katma değer yaratacak.

Keyvan Havacılık CEO’su ve Kurucusu Mehmet Keyvan- Mainline Flight Service Yönetim Kurulu Başkanı Sun Hui

Keyvan’ın Asya Pazarındaki Konumu Güçleniyor

Ocak 2023'te Çin’in kamu kurumu Nav China ve Ekim 2023'te Çin’in en büyük uçak üreticisi COMAC ile iş birliği yapan Keyvan Havacılık, şimdi de Mainline ile yaptığı anlaşma ile Türkiye ve Çin arasındaki havacılık ilişkilerinin güçlendirilmesinde ön plana çıkıyor. Dünya çapında onaylı havacılık ve seyrüsefer veri tabanı hizmetleri sunan, EASA LOA Tip 1 DAT Sağlayıcı sertifikasına sahip tek Türk şirketi olan Keyvan, bu anlaşma ile birlikte Türkiye’de bu alanda yapılan ihracatlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Keyvan, dünya çapında sivil, özel ve askeri kategoride olmak üzere 40 binden fazla pist ve havaalanı, hava yolları, navaid, prosedür, kısıtlı ve yasaklı bölgeler gibi milyonlarca veriyi içeren veri tabanıyla tüm dünya bölgelerine ihracat yaparken, Çin’e de hizmet alanını genişleterek Asya pazarındaki konumunu güçlendirmeye devam ediyor.

Çin havacılık endüstrisinde uçuş operasyonları destek hizmetlerinin ana sağlayıcılarından biri olan Mainline, başarılı hizmet geçmişi ve müşterilerine sağladığı değer ile tanınıyor. Keyvan’ın başarısı, uzmanlığı ve müşteri memnuniyet odaklı hizmetleri ile birlikte, Keyvan ve Mainline güçlerini birleştirerek sektöre önemli katkılar sunmak üzere çalışmalara başladı.

Keyvan Havacılık CEO’su ve Kurucusu Mehmet Keyvan, Mainline ile yapılan iş birliği kapsamında uluslararası havacılık pazarında yine önemli başarıya imza attıklarına işaret ederek, “Şirket olarak, Mainline’ın havacılık sektörüne sunduğu hizmetleri takdirle karşılıyoruz. Küresel havacılık ve seyrüsefer veri tabanı hizmetimizle Mainline ile güçlerimizi birleştirdik ve global pazarda fark yaratmaya hazırız” dedi.

Mainline Flight Service Yönetim Kurulu Başkanı Sun Hui anlaşmayı değerlendirerek, iş birliğinin önemini vurguladı. Hui, "Keyvan Havacılık, Çin'deki havacılık operatörlerinin ihtiyaç duyduğu havacılık veri hizmetlerini sağlama konusunda mükemmel bir yeteneğe sahip ve çok önemli bir kaynak. Mainline olarak pazardaki mevcut varlığımızı pekiştirmek ve ek sektörlere açılmak için Keyvan ile yakın bir şekilde çalışmaya hazırız. Avantajlarımız arasında iş ortamı, havacılık düzenlemeleri ve Çin'deki havacılık paydaşlarıyla kurulan ilişkiler hakkında derin bir anlayış yer alıyor. Her iki şirketin de küresel bir fenomen olan Gelişmiş Hava Hareketliliği için veri desteği sağlamak gibi yeni iş alanlarının keşfedilmesinde iş birliği yapmasını bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air