MENÜ
İstanbul 24°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
EMEKLİ KAPTAN MEHMET İŞERİ’NDEN ACI HABER
Havacılık Haberleri
6 Temmuz 2024 Cumartesi 15:27

EMEKLİ KAPTAN MEHMET İŞERİ’NDEN ACI HABER

Uçuş hayatı Hava Kuvvetleri Komutanlığı ile başlayan, Türk Hava Yolları’nda 32, Pegasus Hava Yolları’nda 4 olmak üzere toplam 42 yıl süren emekli Kaptan Pilot Mehmet İşeri hayatını kaybetti.

Türk Hava Kuvvetleri kökenli olan ve 1976’da Hava Harp Okulu’ndan mezun olan Mehmet İşeri, 1982 yılında Türk Hava Yolları’nda başladığı sivil uçuculuk hayatını Pegasus Hava Yolları’nda sürdürdü.

2018 yılında Pegasus Hava Yolları’nda aktif uçuculuk hayatını sonlandıran İşeri Kaptan, 42 yıl göklerde uçtu.

Bir seneden beri tedavi gören Mehmet İşeri, ne yazık ki amansız hastalıkla mücadelesini kaybetti. Beyefendiliği ile tanınan İşeri’nin ölümü meslektaşları ve havacılık camiasında üzüntüyle karşılandı.

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği TALPA üyesi olan Mehmet İşeri, yarın (07.07.2024) İzmir’in Dikili ilçesinin Çandarlı Köyü’nde Çandarlı Merkez Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Çandarlı Mezarlığında defnedilecek.

Mehmet İşeri Kaptan'a Haberair.com olarak Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine baş sağlığı dileriz. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Ali İhsan SEYHAN
 7 Temmuz 2024 Pazar 10:51
Üzdün bizi Mehmet kardeşim. Sevenin çoktu, rahat, huzurla uyu.. İstanbul'dan yola çıkıyorum, son yolculuğunda yanında olmaya çalışacağım.. Kalanların başı sağ olsun.. Not: Ragıp üttü nerelerdesin, ara beni görüşelim, özledim çok..
 Hasan Kavruk
 7 Temmuz 2024 Pazar 10:25
Çocuklugundan beri tanidigim Inebolulu hemsehrimiz Değerli Mehmet kardesimizi kaybettigimiz haberi bizleri üzmüştür Ailesine başsağlığı diliyorum Mekani cennet olsun
 Fikret Kandur
 6 Temmuz 2024 Cumartesi 20:24
Sevgili Memet İşeri Cpt.ı Çok severdim herkesler gibi. Allahtan rahmet diliyorum çıktığı yol hakkında hayırlı olsun , mekanı cennet olur inşallah. Ailesine sevenlerine baş sağlığı sabırlar dilerim. Sevilen olarak mekan değiştirmek güzel olup herkeslere nasib olmayan bir boyut değişikliğidir. Dualarımızda olacak.
 ihsan Sefa
 6 Temmuz 2024 Cumartesi 18:26
Mekanı cennet olsun
 Hanna Artan
 6 Temmuz 2024 Cumartesi 17:45
Cana yakın insan dostu ”ATATÜRK “ sevdalısı merhum kaptan işeri 37 yıllık arkadaşım . Seni unutmayacak tatlı esprilerini taklit etmeye çalışacağız. mekanın cennet olsun .Bilesin ki Faruk oğlunun çok sayıda amcası - Serpil’in de abileriyiz. Rahat uyu
 RAGIP ÜTTÜ
 6 Temmuz 2024 Cumartesi 17:32
76 SENESINDEN TANIDIGIM DIYARBAKIR 184 FILODA UCARKEN DEVAMLI 8.ÜS İRT KITASINA RAHMETLI OLGUN GURSEL IN YANINA GELIRDI SEN SAKRAK HOŞ SOHBET BIR ARKSADAŞIMIZDI COK UZÜLDUK TAKDIRI İLAHİ ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN SEVENLERININ DOSTLARININ DEVRELERINİN BAŞI SAGOLSUN MEKANI CENNET OLSUN
 Serdar AYDIN
 6 Temmuz 2024 Cumartesi 16:32
Değerli kpt.ımızı, arkadaşımızı, dostumuzu sonsuzluğa uğurluyoruz,, ailesine, dostlarına, havacılık dünyamıza başsğlığı diliyoruz, ışıklar içinde olsun.????
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air