MENÜ
İstanbul 10°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
GÜRCİSTAN'A KAÇARKEN YAKALANDILAR!
Türkiye'den
12 Şubat 2023 Pazar 16:34

GÜRCİSTAN'A KAÇARKEN YAKALANDILAR!

Son dakika… Adıyaman'da depremde yıkılan çok sayıda binanın müteahhidi olduğu belirlenen Yavuz Karakuş ve Sevilay Karakuş, Gürcistan'a kaçmaya çalışırken İstanbul Havalimanı'nda yakalandı. Sağlık kontrolüne götürülürken gazetecilerin 'Vicdanınız rahat mı?' sorusuna, Yavuz Karakuş, "Vicdanım rahat, her şeyi usulüne göre yaptım" dedi.

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar terminalinde bugün yapılan kimlik kontrolleri sırasında Yavuz Karakuş ve Sevilay Karakuş, Gürcistan'a kaçmaya çalışırken yakalanarak, gözaltına alındı. Şüphelilerin 06.02.2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem sonucu Adıyaman'da yıkılan çok sayıda binanın müteahhidi olduğu belirlendi.

ÜZERLERİNDEN 16 BİN DOLAR VE 20 BİN TL PARA ÇIKTI

Zanlıların, İstanbul Havalimanı’nda yakalandıklarında üzerlerinden 16 bin dolar ve 20 bin TL para çıktı. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edilmeleri bekleniyor.

'VİCDANINIZ RAHAT MI?'

Sağlık kontrolüne götürülürken gazetecilerin 'vicdanınız rahat mı?' sorusuna Yavuz Karakuş "Vicdanım rahat. 44 bina yaptım. 4'ü yıkıldı. Her şeyi usulüne uygun yaptım" dedi.

İNŞAT MÜHENDİSİ AFYONKARAHİSAR’DA YAKALANDI

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde yıkılan ve ağır hasar gören binalara ilişkin başlatılan soruşturmada, şu ana kadar 14 kişinin ölü olarak çıkarıldığı Pamukoğlu Sitesi’nin inşaat mühendisi A.G., Afyonkarahisar’da yakalandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air