MENÜ
İstanbul 14°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
HAVAYOLU ŞİRKETLERİNDEN KISMİ KAPANMA DUYURUSU
Havacılık Haberleri
14 Nisan 2021 Çarşamba 09:56

HAVAYOLU ŞİRKETLERİNDEN KISMİ KAPANMA DUYURUSU

Kısmi kapanma kararının duyurulmasının ardından Türk Hava Yolları, Pegasus ve Sunexpress olmak üzere havayolu şirketleri ile İstanbul Havalimanı’nın işletmecisi İGA, uçuşlarla ilgili açıklama yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dünkü kabine toplantısının ardından Ramazan Ayının ilk iki haftasında kısmi kapanma kararı alındığını duyurmuştu. Alınan kararlarda, 'Sokağa çıkma saatlerinde zorunlu haller dışında şehirler arası seyahate izin verilmeyecek' denildi. Açıklamanın ardından havayolu şirketleri yolcuları bilgilendirmek amacıyla ard arda açıklamalar yaptı.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, “Değerli misafirlerimiz; sizi, sağlığınızı koruyarak bulutların üzerine taşımaya devam ediyoruz. Uçuşu olan misafirlerimiz seyahat belgeleri ile havalimanı ulaşımlarını gerçekleştirebilirler” dedi.

THY’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise, “Değerli yolcularımız; 14 Nisan 2021 itibarıyla uygulanacak kısıtlama süresince yolcularımız seyahat belgelerini ibraz ederek havalimanı ulaşımlarını sağlayabilirler. Sağlıklı ve güvenli uçuşlar dileriz” denildi.

Pegasus’un resmi sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, “14 Nisan 2021 itibarıyla uygulanacak olan 14 günlük kısmi kapanma sürecinde uçuşu olan misafirlerimiz, seyahatlerine ait belgeleri ile uçuşlarını güvenle gerçekleştirebilirler” denildi.

Sunexpress Havayolları da yolcularını, “14 Nisan itibarıyla hafta içi saat 19.00-05.00 saatleri arasında ve hafta sonları uygulanacak seyahat kısıtlamasından tüm yolcularımız muaftır” şeklinde bilgilendirdi.

İstanbul Havalimanı’nın işletmecisi İGA da, ‘Yolcularımızın Dikkatine’ diyerek şu duyuruyu yayınladı:

“14 Nisan Çarşamba gününden itibaren Covid-19 önlemleri kapsamında gerçekleşecek kısmi kapanma sürecinde yolcularımız seyahat belgelerini ibraz ederek havalimanı ulaşımlarını sağlayabilirler. Sağlıklı ve güvenli uçuşlar dileriz”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air