MENÜ
İstanbul 12°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
HAYALİ HOSTES OLMAKTI
Türkiye'den
27 Kasım 2022 Pazar 16:47

HAYALİ HOSTES OLMAKTI

İstanbul Esenyurt’ta alkollü sürücünün çarpması sonucu hayatını kaybeden 21 yaşındaki Aleyna Nur Gökçe son yolculuğuna uğurlandı. Gökçe’nin hostes olmak istediğini söyleyen acılı babası, “Burada uçacaktı uçamadı, orada melek olsun uçsun. Hostes olmuştu uçamadı. Büyük ceza versinler, içim yanıyor” şeklinde feryat etti

Aleyna Nur Gökçe, 8 Kasım günü evine dönmek için yürüdüğü sırada Beylikdüzü istikametinde hızla ilerleyen Sezer H. yönetimindeki otomobilin çarpması sonucu otomobil ile duvar arasında sıkışarak ağır yaralandı. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Gökçe yapılan tüm müdahalelere rağmen dün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

"BURADA UÇACAKTI UÇAMADI, ORADA MELEK OLSUN UÇSUN"

Aleyna Nur Gökçe bugün Esenyurt Saadetdere Mahallesi Mevlana Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına Aleyna’nın babası Recep Gökçe, ağabeyi Hakan Gökçe, annesi Dudu Çalboğazlı ve yakınları katıldı.

Cenaze namazı öncesi konuşan Baba Recep Gökçe, "Kelimelerin bittiği nokta. Başka Aleyna'ların canı yanmasın, çok büyük ceza versinler. Müebbet de verseler benim içim ferahlamayacak, benim kızım geri gelmeyecek. 18 gün ancak dayanabildi benim yavrum, son anlarda artık yetmedi kalbi. Rabbimden mucize olmadı. Yavrum cennet kapılarına gitsin, çiçekler bahçesinde yüzsün.

Burada uçacaktı uçamadı, orada melek olsun uçsun. Hostes olmuştu uçamadı. Büyük ceza versinler, içim yanıyor. Bu cinayettir kaza değil. 13 sene önce de bir kadını öldürmüş, 40 gün yatmış çıkmış. İnsan hayatı bu kadar ucuz mu?" dedi.

Ağabeyi Hakan Gökçe de konuşmasında, "Hayallerimizi çaldılar. Geçmişe baktığımızda 14 yıl önce büyük ceza alsaydı bunlar olmayacaktı" şeklinde konuştu.

Aleyna Nur Gökçe’nin cenazesi Büyükçekmece Yeni Mezarlığa defnedildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air