MENÜ
İstanbul 25°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
HÜRJET’İN BAŞMÜHENDİSİYDİ!
Savunma
24 Temmuz 2025 Perşembe 19:06

HÜRJET’İN BAŞMÜHENDİSİYDİ!

Eskişehir'deki orman yangında şehit olan Muharrem Can, HÜRJET'in baş mühendisiydi.

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde çıkıp Afyonkarahisar sınırını geçen orman yangınına müdahale sırasında şehit olan Arama Kurtarma Derneği (AKUT) gönüllüsü Muharrem Can'ın (42), Türk Havacılık Uzay Sanayii AŞ'de (TUSAŞ) baş mühendis olarak görev yaptığı ve jet eğitim uçağı HÜRJET projesinde de çalıştığı ortaya çıktı.

Yakın arkadaşı Can'ın en büyük hayalinin insanlara yardım etmek olduğunu söyledi.

TUSAŞ’tan yapılan paylaşımda da, “Eskişehir’de meydana gelen yangını söndürme çalışmalarında şehit olan kahraman orman işçilerimiz ve AKUT gönüllülerimizin acısı kalbimizdedir.

Bölgeye destek için giden AKUT gönüllüsü çalışma arkadaşımız Muharrem Can başta olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Aziz milletimizin başı sağ olsun!” denildi.

TUSAŞ Genel Müdürü Mehmet Demiroğlu da taziye mesajı yayınladı. Demiroğlu, ”Eskişehir’de çıkan yangına müdahale esnasında şehit olan HÜRJET başmühendislerimizden çalışma arkadaşımız Muharrem Can’a ve tüm şehitlerimize Allah’tan bir kere daha rahmet, aile ve sevdiklerine sabır ve baş sağlığı diliyorum. Rabbim mekânlarını cennet eylesin.” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Haber Air