MENÜ
İstanbul 12°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
İGA ‘TAKSİ YOLU ÇÖKTÜ’ İDDİALARINI YALANLADI
Havacılık Haberleri
2 Ağustos 2019 Cuma 17:10

İGA ‘TAKSİ YOLU ÇÖKTÜ’ İDDİALARINI YALANLADI

İGA Havalimanı İşletmesi, "İstanbul Havalimanı'nda taksi yolunun çöktüğüne" yönelik iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi

İGA'dan yapılan açıklamada, çeşitli internet sitelerinde ve sosyal medya mecralarında yer alan "İstanbul Havalimanı'nda taksi yolu çöktü." şeklindeki haberlere istinaden açıklama yapma gereği duyulduğu belirtildi.

İGA’dan yapılan açıklama şöyle:

Çeşitli web sitelerinde ve sosyal medya mecralarında yer alan “İstanbul Havalimanı’nda taksi yolu çöktü!” haberlerine istinaden açıklama yapma gereği duyulmuştur.

Daha önce de açıkladığımız üzere, İstanbul Havalimanı’nda taksi trafiğini hızlandıracak çalışmalar tüm hızıyla sürmektedir. Bu kapsamda, taksi yolları yüzey altına yerleştirilmesi planlanmış trafiği hızlandıracak loop sensörleri, mikrodalga bariyerleri, kumanda kontrol panelleri ve stop bar montaj çalışmalarına başlanmış olup, haberde belirtildiği gibi taksi yolunun çöktüğü iddiası doğru değildir.

Ayrıca özellikle belirtmek isteriz ki, yapılan bu çalışmalar esnasında kış öncesi yapılması planlanan taksi yolu asfalt ve boya tamir bakım çalışmaları da uygulamaya sokulmuştur. Bu çalışmalar uçak trafiğini hiçbir şekilde etkilememekte ve tüm uçuşlar planlandığı şekilde yapılmaktadır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air