MENÜ
İstanbul 12°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
İLKER AYCI’YA ‘CEO YAŞAM BOYU BAŞARI ÖDÜLÜ’
Havacılık Haberleri
2 Aralık 2021 Perşembe 18:06

İLKER AYCI’YA ‘CEO YAŞAM BOYU BAŞARI ÖDÜLÜ’

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, Avrupa’da ilk kez bir yöneticiye takdim edilen “CEO Yaşam Boyu Başarı Ödülü”ne layık görüldü

Türk Hava Yolları da ilk kez bir havayoluna takdim edilen “APEX World Class Ödülü”, “Beş Yıldızlı Küresel Havayolu Ödülü” ve “Diamond Statüsü” olmak üzere toplam üç ödülün sahibi oldu.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, Amerika’nın Los Angeles şehrinde düzenlenen 2021 Havayolu Yolcu Deneyim Derneği (APEX) IFSA Fuarı’nda 25 seneyi aşan profesyonel kariyeri boyunca başarılarından ve sektöre katkılarından ötürü “CEO Yaşam Boyu Başarı Ödülü”ne layık görüldü. Ayrıca dünyanın en çok noktasına uçan Türk Hava Yolları, Los Angeles’ta düzenlenen 2021 Havayolu Yolcu Deneyim Derneği (APEX) IFSA Fuarı’nda üç ödül kazandı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Aycı, devamında BBC World News’de yayınlanan “Talking Business” programına konuk oldu.

Hava Yolu Yolcu Deneyim Derneği (APEX), Avrupa’da ilk kez bir yöneticiye takdim edilen “CEO Yaşam Boyu Başarı Ödülü”ne layık görülen Aycı’nın yenilikçi vizyonuna ve hızlı gelişen değişimlere kolayca adapte olarak kriz durumlarını başarıya dönüştürme yeteneğine dair övgülerde bulundu. Ödül, daha önce Delta Havayolları CEO’su Ed Bastian, Air Canada eski CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkanı Calin Rovinescu, Emirates CEO’su Sir Tim Clark ve Singapur Havayolları CEO’su Goh Choon Phoong gibi önemli isimlere de takdim edilmişti.

APEX CEO’su Dr. Joe Leader, Türk Hava Yolları’nın M. İlker Aycı döneminde oldukça başarılı bir ivme kazanarak zirve sıralamasında yer aldığını belirtirken, “APEX World Class” ödülüyle küresel taşıyıcının genç filosuyla, sağlık güvenliği, hizmet kalitesi ve sürdürülebilirlik konusunda en iyi olduğunu kanıtladığını vurguladı.

M. İlker Aycı, ödüllerle ilgili olarak “Bu sene Türk Hava Yolları olarak APEX tarafından bu ödülleri almış olmamız gurur verici. Şahsım adına “CEO Yaşam Boyu Başarı Ödülü”ne layık görüldüğüm için de mutluluk duyuyorum. Tüm Türk Hava Yolları ailesine ve tüm ekibime teşekkür ediyorum. “World Class Ödülü” nü kazanan ilk havayolu şirketi olmamız marka deneyimini, sağlık güvenliğini ön planda tutarak ne kadar önemsediğimizin en büyük göstergelerinden biridir.” dedi.

Türk Hava Yolları da ilk defa takdim edilen “APEX World Class” ödülünü almaya hak kazandı. Küresel taşıyıcı, aynı zamanda üst üste beşinci kez "5 Yıldızlı Küresel Hava Yolu” ödülü ve SimpliFlying denetim şirketinin desteklediği sağlık güvenliği konusunda en yüksek derece olan “Diamond” statüsünü bu sene de almaya hak kazandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air