MENÜ
İstanbul 13°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
İNGİLİZ UÇAKLARINA İNİŞ İZNİ VERİLMİYOR
Havacılık Haberleri
21 Aralık 2020 Pazartesi 11:02

İNGİLİZ UÇAKLARINA İNİŞ İZNİ VERİLMİYOR

İngiltere'de ortaya çıkan mutasyona uğramış yeni tip corona virüs nedeniyle Avrupa'da olağanüstü önlemler alınıyor. Bu kapsamda İngiliz British Airways'in havadaki uçaklarına iniş izni verilmedi

Almanya, İngiltere ile gece yarası 00.00’dan itibaren uçuşların duracağını açıklamıştı. Ancak Hollanda, British Airways’in Amsterdam’daki Schiphol Havalimanı’na doğru gelen uçaklarına iniş izni vermedi. Bunun üzerine Amsterdam üzerinden bağlantılı uçuş yapan yolcular tüm uçaklarını kaçırdı. Gece yarısı olmadan önce Schiphol Havalimanı’ndaki İngiltere uçuşları da kapatıldı.

UÇAKLAR BOŞ GÖNDERİLDİ

İngiliz uçakları boş olarak geri gönderildi. Hollandalı havayolu şirketlerine ait uçaklar da İngiltere’den çağrıldı. Avrupa tarihinde böyle bir olaya ilk kez şahit olunuyor.

MANŞ TÜNELİ DE KAPANDI

Bu arada Fransa, İngiltere ile olan hava, kara ve deniz tüm trafiği durdurdu. Manş Tüneli önünde uzun kuyruklar oluştu. İngiltere’den gelen ve tünelden çıkan TIR’lar bekletiliyor. İngiltere’ye de araç gönderilmiyor. Bu da ana kara Avrupa ile İngiliz adaları arasındaki bağı önemli ölçüde koparıyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air