MENÜ
İstanbul 12°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
İNGİLTERE ULUSLARARASI SEYAHATTE TEMKİNLİ KALACAK
Turizm
3 Haziran 2021 Perşembe 12:26

İNGİLTERE ULUSLARARASI SEYAHATTE TEMKİNLİ KALACAK

İngiltere, seyahat edilebilir ülkeleri kapsayan yeşil listeyi revize edecek ve gelecek hafta duyuracak. Başbakan Boris Johnson hükümetinin artan vakalar nedeniyle uluslararası seyahatlere yönelik sınırlamaları sürdürmesi bekleniyor

İngiltere Başbakanı Boris Johnson hükümeti artan vakalar nedeniyle uluslararası seyahatlere yönelik sınırlamaları sürdürecek. Yetkililer, seyahat edilebilir ülkeleri kapsayan ‘yeşil liste’yi revize edecek. Konuya yakın bir kaynak Perşembe günü açıklanacak yeşil listenin, koronavirüste yeni bir dalga tehdidi nedeniyle temkinli bir liste olacağını belirtti.

Başbakan Johnson daha önce güvenli ilan ettikleri ülkelerde pandeminin kötüleşmesi durumunda bu ülkeleri de yüksek riskli grubuna almakta tereddüt etmeyeceklerini belirtti. Johnson konuya dair gazetecilere yaptığı açıklamada, "temkinli olmalıyız ve ülkeleri gerekirse kırmızı listeye almaya devam etmeliyiz. Gerektiğinde ülkeleri yeşil listeden kırmızı listeye almakta tereddüt etmeyeceğiz. Önceliğimiz aşılama ve halkımızı korumak" diye konuştu.

Geçen ay ülkede turizm yasağı kaldırılmış, sadece 12 lokasyon güvenli seyahat listesine dahil edilmişti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air