MENÜ
İstanbul 24°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
İNGİLTERE VE AVRUPA’DA 'EUNICE' KABUSU
Havacılık Haberleri
19 Şubat 2022 Cumartesi 00:06

İNGİLTERE VE AVRUPA’DA 'EUNICE' KABUSU

İngiltere başta olmak üzere Avrupa'nın çeşitli ülkelerini Eunice Fırtınası vurdu. Yüzlerce uçuş iptal oldu, havada olan çok sayıda uçak Londra’ya inemedi ve başka havalimanlarına divert etti. Binaların çatıları uçtu...

Avrupa’nın kuzey batısı Eunice fırtınası kabusu yaşıyor. Fırtınanın hızı İngiltere’de saatte 195 kilometreyi buluyor. Özellikle Londra’daki havalimanlarına giden çok sayıda uçak, fırtına nedeniyle iniş yapamadı ve başka havalimanlarına yönlendirildi. İngiltere’de hükümet halktan zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamaları çağrısı yaptı. Londra Belediye Başkanı Sadi Han, Londralılar’ı risk almaktan uzak durmaya ve evde kalmaya, zorunlu olmadıkça kesinlikle seyahat etmemeye çağırdı. Fırtına İngiltere’nin güneyi ve Galler’de uçuşların yanı sıra tren seferlerini de iptal ettirdi.

ALMANYA’DA DA ETKİLİ

Eunice fırtınası Almanya’da da hayatı olumsuz etkiliyor. Ülkede en yüksek düzeyde risk alarmı olan ‘kırmızı alarm’ devreye sokuldu. Almanya’nın en büyük raylı hat şirketi Deutsche Bahn, ülkenin kuzeyine tüm tren seferlerini geçici olarak durdurdu.

Eunice, 1987'deki 'Büyük Fırtına'dan bu yana en güçlü fırtına olarak nitelendiriliyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air