MENÜ
İstanbul 11°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
İSG'DE 10’NCU YILINI DOLDURAN ÇALIŞANLARA PLAKET
Havacılık Haberleri
20 Aralık 2019 Cuma 12:15

İSG'DE 10’NCU YILINI DOLDURAN ÇALIŞANLARA PLAKET

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı terminal işletmecisi İSG'de ve yiyecek, içecek şirketi LGM'de 10'uncu yılını dolduran çalışanlar plaketle ödüllendirildi

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı terminal işletmecisi İSG'de ve yiyecek, içecek şirketi LGM'de 10'uncu yılını dolduran çalışanlar plaketle ödüllendirildi.

Her 2 şirkette de 10'uncu yılını dolduran 43 kişiye plaketlerini İSG CEO'su Ersel Göral ve İSG İnsan Kaynakları Direktörü Ahmet Hakan Aslan verdi. Elite World Asia Hotel'de düzenlenen plaket törenine tüm İSG ve LGM çalışanları katıldı. Gecede ayrıca yıl içinde hayata geçen Çalışan Öneri Sistemi'ne katılan ve önerileri uygulamaya geçirilen Aliye Zülfükar'a da bir ödül verildi. Hediye çekilişinin de yapıldığı geceye katılanlar sanatçı Mustafa Keser'in şarkıları ile yılın stresini attılar.

GÖRÜL: 36 MİLYON YOLCU İLE REKORUMUZU EGALE EDECEĞİZ

Ödül töreninde konuşan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı terminal işletmecisi İSG'nin CEO'su Ersel Göral, "2019 yılını bitirmek üzereyiz. Çok şükür çok başarılı bir yıl geçirdik. Bu tüm çalışanlarımızın sayesinde oldu. Yaklaşık 36 milyon yolcuyu ağırlıyor olacağız. Bu bizim Türkiye'de ikinci, Avrupa'da 12'inci havalimanı oluşumuzun rekorunu egale etmemiz anlamına geliyor. Bu sene çok farklı yeniliklerimiz oldu.

"TÜM ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM"

İlk defa 6 farklı havayolu bizimle birlikte uçmaya başladılar. Birçok ödül ve sertifika aldık. Bunlardan en önemlisi "Dünya'da Yılın Havalimanı" seçilmemiz oldu. Bunları hep birlikte başardık. Bu yüzden tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air