MENÜ
İstanbul 13°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA UÇUŞLAR SAAT 13.00'E KADAR İPTAL
Havacılık Haberleri
25 Ocak 2022 Salı 10:22

İSTANBUL HAVALİMANI’NDA UÇUŞLAR SAAT 13.00'E KADAR İPTAL

İstanbul'da dün akşam saatlerinden beri etkisini artıran kar yağışı nedeniyle İstanbul Havalimanı'nda durdurulan uçuşların iptal süresi bugün saat 13.00'e kadar uzatıldı.

Havalimanı işletmecisi İGA yapığı yeni açıklamayla, “Olumsuz hava koşullarının etkisini sürdürmesi sebebiyle uçuş operasyonlarının durdurulması 25 Ocak 13.00'a kadar uzatılmıştır.” dedi.

THY’NİN 33 UÇAĞI BAŞKA YERE İNDİ

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi yaptığı son açıklamada, “İstanbul Havalimanının aşırı kar yağışı sebebi ile operasyona kapalı olmasından dolayı yurt içine 33 uçağımız yönlendirilmiştir. 5420 yolcumuz otellerde misafir edilmektedir” dedi.

GECEYİ TERMİNALDE GEÇİRDİLER

İptal olan seferlerin yanı sıra havalimanına geliş ve gidiş istikametindeki yollar da kapanınca yolcular çareyi geceyi terminaldeki banklarda ve yerlerde uyumakta buldu. İptal olan uçuşlarının biletlerini değiştiren yolcuların, havalimanındaki boş alan buldukları yerlerde ve oturma gruplarında uyudukları görüldü.

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA DA UÇUŞLAR DURDURULDU

SHGM'den Atatürk Havalimanı ile ilgili de açıklama geldi. SHGM'den yapılan açıklamada, "Olumsuz hava şartları nedeniyle İstanbul Atatürk Havalimanı 05/23 pistinin 25 Ocak 2022 tarihi 04:00'e kadar kapalı olduğuna dair NOTAM yayınlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air