MENÜ
İstanbul 14°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
İÇ ÇAMAŞIRINDAN PIRLANTA ÇIKTI
Türkiye'den
17 Ağustos 2023 Perşembe 13:32

İÇ ÇAMAŞIRINDAN PIRLANTA ÇIKTI

İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü ekipleri başarılı bir operasyona daha imza attı. Ekipler, Dubai'den İstanbul'a gelen İranlı kadın yolcunun iç çamaşırına ve ayakkabı tabanına gizlediği 30 milyon TL değerinde pırlanta ele geçirdi.

İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü Araştırma Büro Amirliği ekipleri, terminal içerisinde yaptıkları risk analizinde, Dubai'den İstanbul'a gelen İranlı bir kadın yolcunun hareketlerinden şüphelendi. Şüpheli yolcu gümrüklü alandan çıktıktan sonra polis ekipleri tarafından durduruldu. Bu sırada yolcunun uçaktan inişi ve terminaldeki hareketleri güvenlik kameraları tarafından kayıt edildi.

BİR SÜRE TUVALETTE BEKLEDİ

Görüntüler kapsamında İranlı yolcu Helma S.'nin uçaktan indikten sonra direkt tuvalete girdiği ve bir süre burada beklediği görüldü. Yolcu, gümrüklü alandan çıktıktan sonra, polis ekipleri tarafından durduruldu. Valizlerinde yapılan aramalarda herhangi bir şeye rastlanmadı. Kadın polis tarafından üst araması yapılan yolcunun iç çamaşırı ve ayakkabı tabanına gizlenmiş vaziyette ülkeye kaçak yolla sokulmak istenilen değişik boyutlarda ve ağırlıkta çok sayıda pırlanta ele geçirildi.

SINIR DIŞI EDİLECEK

İç çamaşırı ve ayakkabı tabanında piyasa değeri 30 milyon TL olan pırlanta bulunan kadın yolcu, polis tarafından göz altına alındı. Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü'ne götürülen İran uyruklu Helma S. buradaki işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere Göç İdaresi Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air