MENÜ
İstanbul 13°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
İNGİLİZ PİLOT KIZINI ÖLDÜRMEKTEN HAPSE GİRDİ
Dünyadan
28 Aralık 2020 Pazartesi 16:40

İNGİLİZ PİLOT KIZINI ÖLDÜRMEKTEN HAPSE GİRDİ

Bir İngiliz ticari havayolu pilotu, kızını lüks bir otelde alkol ve uyuşturucunun etkisiyle öldürmekten suçlu bulunarak 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Kazakistan'da bir mahkeme, 42 yaşındaki Airbus kaptan pilotunun, geçen yıl 24 Ekim'de bir yaşındaki bebeğin kafasını duvara vurarak beynini ezdiğine ve kafatasını kırdığına karar verdi.

Almatı'daki beş yıldızlı InterContinental Oteli’nin kamera kayıtları, kocasının kendisini dövdüğünü söyleyen 23 yaşındaki karısı Madina'nın bilinçsiz haldeki çocuğunu taşırken lobiye koştuğunu gösteriyor. On görgü tanığı Medine'nin kocasının çocuğu öldürdüğünü iddia ettiğini anlattı. Bir otel çalışanı annenin, "Çocuğumu öldürdü, ona vurdu" diye bağırdığını söyledi. Kadının sağlık görevlilerinin Sophia isimli bebeğinin öldüğünü doğrulaması üzerine birkaç kez baygınlık geçirdiği öğrenildi.

Mahkemeden yapılan açıklamada, Barakat'ın cinayeti ‘alkol ve uyuşturucunun neden olduğu sarhoşluk’ durumunda" işlediği, bu ağırlaştırıcı durum nedeniyle ceza kanununa göre azami hapis cezası verildiği belirtildi.

PİLOT ÇOCUĞUN ‘EPİLEPTİK NÖBET’ GEÇİRDİĞİNİ İLERİ SÜRDÜ

Bir yargıç, Londra doğumlu pilotun çocuğun "epileptik nöbetten" kaynaklanan bir "kaza" sonucunda ölümcül şekilde yaralandığı iddiasını reddetti. Yargıç Bakhytkhan Bakirbayev, yaraların “sert cisimler ve yüzeylerle tekrarlanan darbeden kaynaklandığını ve düşme ile oluşamayacağını” söyledi. Kızını incittiğini reddeden babanın, otel odasında bir zulada esrar bulundu.

Hong Kong Havayolları'nın bir yan kuruluşu tarafından istihdam edilen pilot Barakat, karara şaşırmış görünürken, hapis cezasının tamamını Kazakistan hapishanesinde çekecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air