MENÜ
İstanbul 13°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
İSRAİL’DE HAVALİMANINDA BÜYÜK PANİK
Dünyadan
1 Temmuz 2019 Pazartesi 17:40

İSRAİL’DE HAVALİMANINDA BÜYÜK PANİK

İsrail'de Ben Gurion Uluslararası Havaalanı'na iniş takımlarında sorun olan bir uçak için 100'ün üzerinde ambulans sevk edildi. Uçak alınan yoğun güvenlik önlemleri altında sorunsuz şekilde indi

152 yolcusu bulunan Electra Airways firmasına ait uçağın iniş takımlarında sorun oluştu. Uçak bunun üzerine İsrail'de Ben Gurion Uluslararası Havalimanı’na yönlendirildi ve havalimanına çok sayıda ambulans sevk edildi.

Almanya'nın Köln kentinden havalanan ve iniş takımlarından birinde hasar bulunan Electra Airways'e ait Boeing 737-400 tipi, 152 yolculu uçak, İsrail'in başkenti Tel Aviv'deki havalimanına acil iniş yaptı. İsrail Havalimanları Kurumu Sözcüsü Lisa Drir, uçağın inişinin "oldukça riskli" olduğunu belirtti. İsrail basını, 152 yolcusu bulunan uçağın arkasındaki iniş takımlarından birinin tekerinde hasar bulunduğu aktardı. İsrail polisi de yaptığı açıklamada, 100'e yakın ambulansın Ben Gurion Havalimanında hazır bulunduğunu kaydetti.

Electra Airways'e ait uçak alınan yoğun güvenlik önlemleri altında sorunsuz şekilde indi. Uçağın tekerinin patladığı açıklandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air