MENÜ
İstanbul 24°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
İSTANBUL HAVALİMANI'NDA ALTIN VE TAKI OPERASYONU
Türkiye'den
10 Şubat 2022 Perşembe 14:29

İSTANBUL HAVALİMANI'NDA ALTIN VE TAKI OPERASYONU

İstanbul Havalimanı emniyet birimlerinin yaptıkları operasyonda, Arnavutluk vatandaşı F.Reçi isimli kadın yolcunun üzerinde Osmanlı dönemine ait sikkeler ile birlikte külçe altın, yüzük, kolye ve küpelerden oluşan takılar ele geçirildi

İstanbul Havalimanı polis ekipleri 14 Ocak 2022 tarihinde yaptıkları uygulamalarda bir kadın yolcudan şüphelendi. Kadının üzerinde detaylı arama yapan ekipler, kıyafetlerinin altında göbek bölgesinde üzerine takılı çanta tespit etti.

İÇERİSİNDEN SERVET ÇIKTI

Çantayı açan ekipler, yaptıkları incelemede 3 kilo 117 gram külçe takoz altın, tahmini değeri 565 bin TL olan çeşitli markalara ait 14 adet kol saati, 588.03 gram yüzük, tahmini değeri 352 bin TL olan kolye ve küpeden oluşan altın takılar, 73 adet sikke şeklinde çeşitli boyut ve gramajlarda toplam 817.08 gram altın buldu. Emniyet, Osmanlı dönemine ait olduğu anlaşılan sikkelerin değerinin belirlenmesi için Müzeler Müdürlüğü ile irtibata geçti. Çantada ayrıca 83.400 TL değerinde 8 adet küçük külçeler şeklinde farklı gramajlarda toplam 104.27 gram altın ele geçirildi.

Arnavutluk vatandaşı F. Reçi, işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi. Şüpheli hakkında adli kontrol şartı uygulanarak serbest bırakıldı.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air