MENÜ
İstanbul 12°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
İSTANBUL HAVALİMANI'NDA BAYRAM ÖNCESİ YOĞUNLUK
Havacılık Haberleri
18 Temmuz 2021 Pazar 10:21

İSTANBUL HAVALİMANI'NDA BAYRAM ÖNCESİ YOĞUNLUK

İstanbul Havalimanı'nda son iki günde sefer ve yolcu sayısında yoğunluk yaşandı. Verilere göre, iki gün boyunca havalimanından 2 bin 122 uçuş gerçekleşti

Bayram tatilini yurt içi ve yurt dışındaki tatil merkezleri ile memleketlerinde değerlendirmek isteyen yolcular, İstanbul Havalimanı'nda yoğunluğa neden oldu. Terminal girişlerinde X-Ray güvenlik noktalarında ve check-in kontuarlarında kuyruklar oluştu. Havalimanındaki görevli hijyen timleri, sosyal mesafeye dikkat etmeleri ve maske takmaları için yolcuları uyardı.

YOLCU SAYISINDA ARTIŞ

Pandemiden sonra en yoğun gününü yaşayan İstanbul Havalimanı'nda bayram tatilinin ilk günündeki veriler belli oldu. Buna göre, havalimanından önceki gün bin 60 uçuş gerçekleşirken dün bin 62 uçuş yapıldı. Yolcu sayılarında ise dün 52 bin 44 iç hat ve 99 bin 226 dış hat olmak üzere toplamda 151 bin 270 kişinin seyahat etti. Konuyla ilgili olarak dün resmi twitter adresinden açıklama yapan İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA İcra Kurulu Başkanı Kadri Samsunlu, "Bugün tüm havalimanlarımızda bayram heyecanını tekrar yaşıyoruz. İgairport'da uçuş sayısı 1000'i aştı. Yolcu sayısı 150 bini geçti. Şükür seyahat özgürlüğü ve sosyal hayatımızda çok bedel ödediğimiz günlere geri dönmemek için lütfen kolları sıvayalım ve aşı olalım" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air