MENÜ
İstanbul 14°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA 23 NİSAN ŞENLİĞİ
Havacılık Haberleri
22 Nisan 2021 Perşembe 13:07

İSTANBUL HAVALİMANI’NDA 23 NİSAN ŞENLİĞİ

İstanbul Havalimanı’nın işletmecisi İGA, çocuklu ailelerin seyahat deneyimlerini daha konforlu ve eğlenceli bir formata dönüştürmek üzere ‘Çocuk ve Aile Dostu Havalimanı’ konseptini tasarladı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı tarih olan 23 Nisan, ‘Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir’ anlayışı ile hem halkımızın Meclis’te temsilini hem de bu özel günü tüm dünya çocuklarına adayan ilk ve tek ülke olma özelliğimizi ifade ediyor.

Bu 23 Nisan ise İGA için çok daha anlamlı. İstanbul Havalimanı’nın işletmecisi İGA, çocuklu ailelerin seyahat deneyimlerini daha konforlu ve eğlenceli bir formata dönüştürmek üzere ‘Çocuk ve Aile Dostu Havalimanı’ konseptini tasarladı. İGA, sunduğu yenilikleri ‘Şimdi Çocukların Zamanı’ lansmanı ile hayata geçirdi.

Lansmanda sunucu Derin Bade Ateş’in sorularını yanıtlayan İGA CEO’su Kadri Samsunlu, “Aile dostu, çocuk dostu mekanlar yaratmaya çalıştık. Çocuklara çok rahat etme şansı veriyoruz. İstedikleri gibi koşabiliyorlar, oynayabiliyorlar. Özel giriş kapıları, özel pasaport bankoları, özel 5 tane oyun alını yarattık. Amacımız çocuklarımızın eşsiz bir deneyi yaşamaları, havalimanını her zaman hatırlamaları, bir sonraki sefer geldiklerinde hatırlamaları ve gittiklerinde unutulmaz kılarsanız buraya geri gelmek için istekli olacaklar” dedi.

Derin’in sorusu üzerine kendisinin de 3 çocuğu olduğunu anlatan Samsunlu, ‘Siz çocukken 23 Nisan’ı nasıl kutlardınız?’ şeklindeki soruya, “Okullarda toplanıp şiirler, marşlar okurduk. Çok severek bu törenleri takip ederdik. Ben de davul çalmıştım” cevabını verdi.

Lansmanda Beşiktaş Çocuk Korosu bir dinleti sundu, 23 Nisan “Şimdi Çocukların Zamanı” Reklam Filmi gösterildi, Kuzey Köker Konseri ve Doğukan Manço ile ’Adam Olacak Çocuk ‘ sunumu yapıldı.

 

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünyadaki tüm çocuklara adadığı bu çok özel günde İGA’nın hazırladığı lansmanı alttaki videodan izleyebilirsiniz.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air