MENÜ
İstanbul 13°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
İSTANBUL-KUDÜS DİREKT UÇUŞLAR BAŞLIYOR
Havacılık Haberleri
23 Haziran 2022 Perşembe 16:56

İSTANBUL-KUDÜS DİREKT UÇUŞLAR BAŞLIYOR

Son dakika! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsrail ile ilişkileri Büyükelçilik seviyesine çıkardıklarını açıkladı İsrailli Bakan Lapid de, yakında Türkiye ile Kudüs arasında İstanbul'dan direkt uçuşların başlayacağını müjdeledi...

İLİŞKİLER BÜYÜKELÇİLİK SEVİYESİNE ÇIKIYOR

Bakan Çavuşoğlu ile Türkiye'ye gelen İsrail Dışişleri Bakanı Yair Lapid ortak basın toplantısı düzenledi. Çavuşoğlu konuşmasında, "Diplomatik temsil düzeyimizin büyükelçi seviyesine çıkarılması için çalışmaları başlattık" dedi.

Çavuşoğlu konuşmasında, "Biz Türkiye olarak terör saldırılarının hiçbirine hiçbir şekilde izin vermeyiz. Bugün, İsrail ile Filistin meselesi gündemimizdeydi. Özellikle iki devletli çözüm ve barış umudu için herkesin dikkatli adımlar atması gerekiyor" sözlerine yer verdi.

İSTANBUL-KUDÜS ARASI DİREKT UÇUŞLAR

İsrail Dışişleri Bakanı Yair Lapid ise, "Türk istihbaratı İran'ın komplosunu ortaya çıkardı. Türk hükümetine şükranlarımızı sunuyoruz. Güzel İstanbul'a, memleketinizin güzel kumsallarına hayranım. Umarım önümüzdeki günlerde İsrailliler buralara geri dönecektir. Türkiye vatandaşları da Kudüs'ü yakında İstanbul'dan direkt uçuşla ziyaret edebilecekler." dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air